8'e kadar gidebilirsiniz umarım yerleşirsiniz ben 1 sırayla kaybetmiştim yerleşmeyeBugün tekrardan baktım sıram 7 olmuştu şimdi bir daha baktım sıram 9 olmuş..
özel okuldamısınız?Ben ne zamandan beri gece gündüz deniyom geçiş işlemleri tamamlanmadığından kapalıdır diyo eskiden devletten olmuyomu hem sen başka bi yerden yapmışın gibi
Yo devletözel okuldamısınız?
galiba meslek lisesine geçiş yapacaksınYo devlet
geçmiş olsun nakil onaylanmaz kontenjan açılmazsaBugün tekrardan baktım sıram 7 olmuştu şimdi bir daha baktım sıram 9 olmuş..
Harbi anadolu test ettim öyle bi şey demedi meslekler kapalı herhaldegaliba meslek lisesine geçiş yapacaksın
10 ağustostan sonra evet sana tavsiyem anadoluya nakil ver mesleğe pişman olabilirsinHarbi anadolu test ettim öyle bi şey demedi meslekler kapalı herhalde
Şuanda zaten anadoludayım pişmanım kaybedecek bi şeyim yok hocam meslektede pişman olsamda en azından pişmanlığın üstüne dünya yol eklenmez10 ağustostan sonra evet sana tavsiyem anadoluya nakil ver mesleğe pişman olabilirsin
bölüm dersleri toplam 15 ders saati görebiliyor artık mental kalmıyor stajda ayrı dert en azından güzel bir anadoluya geçebilirsin eğer kontenjan boşsa ve sıran iyiyse yerleşirsinŞuanda zaten anadoludayım pişmanım kaybedecek bi şeyim yok hocam meslektede pişman olsamda en azından pişmanlığın üstüne dünya yol eklenmez