Neler Yeni

Bu okulun puanı seneye ne olur?

Lrkende

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
253
İsim
Mehmet Gündoğdu
Şimdi bu lisenin taban puanı benim puanımdan 5 yüksek ve nakil isteyemiyorum, kontenjan olmasına rağmen. Önümüzdeki senelerde nakil alabilme ihtimalim var mıdır? Taban puanı düşebilir mi yani?

Az biraz sakin

80+ Bronze
Şimdi bu lisenin taban puanı benim puanımdan 5 yüksek ve nakil isteyemiyorum, kontenjan olmasına rağmen. Önümüzdeki senelerde nakil alabilme ihtimalim var mıdır? Taban puanı düşebilir mi yani?
nakil okuldan biri ayrılırsa felan da isteyebilirsin hallolur seneye gidersin istediğin yere

Lrkende

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
253
İsim
Mehmet Gündoğdu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
nakil okuldan biri ayrılırsa felan da isteyebilirsin hallolur seneye gidersin istediğin yere
Zaten fazlasıyla kontenjan var ancak alabilmem için taban puanının düşmesi lazım ve zaten taban puanı şuan bile çok düşük. Benim puanımdan biraz yüksek. Emin olamadım.

MYSTIC

80+ Silver
Belli olmaz hocam o.Sinavin zorluğuna göre değişir,o sene sınava girenlerin puanlari ve tercihlerine göre de değişir

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
276
İsim
Görkem Çağan
Puana değil sıralamaya göre bakın puan çok oynaktır ama sıralama çok değişmez örnek vermek gerekirse geçen sene 1.si 480 puan yaptıysa bu senenin 1. Si 400 yaparsa puanlarda 10 puan oynama olur biraz ortalamaya bakar puan ama sıralama çok fazla oynamayan bişey

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,063,482
Üyeler
168,944
Son üye
erim cinar
Top Bottom