Bu parçalar ne kadara satılır?

Yphen

80+ Silver
Reaksiyon skoru
570
Dostlar selamlar konu başlıkta ki gibi ikinci elde aşağıda ki parçalar ne kadara satılır ekran kartım ikinci el psu 1 yıllık kalan parçalar ise 6 aylık buna göre öneri verirseniz çok sevinirim.

İşlemci: AMD Ryzen 5 9600X Altı Çekirdek 3.9 GHz TRAY (FG Tam)
Anakart: ASUS ROG Strix B650-A Gaming WIFI (KFG Tam)
Ekran Kartı: ASUS ROG STRIX GTX 1080 GAMING 256 Bit GDDR5X 8 GB (KFG Yok)
M.2 SSD: Kingston Renegade 1 TB (KFG Tam)
Kasa: Lian Li Lancool 216 ARGB Beyaz (KFG Tam)
PSU: MSI MAG A750GL Gen5.1 750 W 80+ GOLD Full Moduler (KFG Tam)

psu'ya talibim hocam eğer satmayı düşünüyorsan.

psu'ya talibim hocam eğer satmayı düşünüyorsan.
Hocam tek tek değil toplu satmayı düşünüyorum bende yeni sistem topladığım için yine de teşekkür ederim.

toplu olarak geç satarsın öyle hemen talibi çıkmaz sistemin
ben zamanın da komple parçalayıp tek tek satmıştım ama senin bileceğin bir şey tabii ki

toplu olarak geç satarsın öyle hemen talibi çıkmaz sistemin
ben zamanın da komple parçalayıp tek tek satmıştım ama senin bileceğin bir şey tabii ki
Tek tek giderse de hocam bazı parçalar çok gidecek diye düşünüyorum çünkü bende sistem upgrade yapıcam.

:( elinizde kalmaz diye düşünüyorum param güvende vb starsanız yada facebook ta gruplar var
ama ilk başta bi toplu satmayı deneyin olmadı parça parça satarsınız
2. elde parçalarının fiyatlarına bakıp toplu bir fiyat verebilirsiniz

:( elinizde kalmaz diye düşünüyorum param güvende vb starsanız yada facebook ta gruplar var
ama ilk başta bi toplu satmayı deneyin olmadı parça parça satarsınız
2. elde parçalarının fiyatlarına bakıp toplu bir fiyat verebilirsiniz
Paramgüvende ile ürün göndermem hocam kimin ne olduğu belli değil.

Hocam tek tek değil toplu satmayı düşünüyorum bende yeni sistem topladığım için yine de teşekkür ederim.
Yeni ne topladın ki? 1080i anladım o eski de kalanı baya sıfır bu sistemin hepsi de güncel parçalar yani.

Yeni ne topladın ki? 1080i anladım o eski de kalanı baya sıfır bu sistemin hepsi de güncel parçalar yani.
Beyaz set kullanamıyorum çünkü kasada görsellik yok masamın altında duruyor ek olarak kasayı upgrade edemiyorum fan yönünden kısıtlı bir kasa bu yüzden siyah sete geçicem henüz geçmedim ama B850 anakart + 7800X3D + 3080 ve akvaryum güzel bir kasa toplamaya çalışıyorum.

Beyaz set kullanamıyorum çünkü kasada görsellik yok masamın altında duruyor ek olarak kasayı upgrade edemiyorum fan yönünden kısıtlı bir kasa bu yüzden siyah sete geçicem henüz geçmedim ama B850 anakart + 7800X3D + 3080 ve akvaryum güzel bir kasa toplamaya çalışıyorum.
hocam aslında ekran kartı ve kasa değişseniz tamam gibi duruyor neden baştan diziyorsunuz anlamadım

Sıfırdan sistem toplamana gerek yok değiştirmen gereken tek şey ekran kartı :D

Sıfırdan sistem toplamana gerek yok değiştirmen gereken tek şey ekran kartı :D
Hocam benim planım başka gün boyu insanlara bunu anlatmaya çalıştım çünkü başka planım var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,694
Üyeler
185,786
Son üye
cankayaoglu29
Geri