Bu parçaları alacağım iyi kötü yorumunuz nedir?

120x55 lik kasa ama 27inç lg ultra gear gelecek ve yanına kasayı koymayı düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Video vs çekeceğim render alacağım iş amaçlı kullanacağım ve (gigabyte aorus serisini seviyorum bu yüzden bunu alacağım)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

akvaryum olsun biraz estetikte istiyorum
kasa için tavsiyem corsair frame 4000d olur. hava akışı olarak muhteşem bir şey yapmışlar. özellikle yan tarafa da 3x intake takabiliyorsunuz.

corsair rs120 argb fanlardan 3'lü 2 paket alırsınız. set tamam olur. ikisinin de beyaz renkleri mevcut. itopya akakçede listelenmiyor, fanlar en ucuz oradaydı.

kasa için tavsiyem corsair frame 4000d olur. hava akışı olarak muhteşem bir şey yapmışlar. özellikle yan tarafa da 3x intake takabiliyorsunuz.

corsair rs120 argb fanlardan 3'lü 2 paket alırsınız. set tamam olur. ikisinin de beyaz renkleri mevcut. itopya akakçede listelenmiyor, fanlar en ucuz oradaydı.
Akvaryum modelleri tercih ediyprum hocam teşekkür ederim öneri için 6k ya kadar akvaryum kasa önerisi alırım ama

Akvaryum modelleri tercih ediyprum hocam teşekkür ederim öneri için 6k ya kadar akvaryum kasa önerisi alırım ama
O zaman neredeyse alıyor olacağım kasanın linkini size bırakayım. NZXT H6 Flow fiyatı fazla olunca yerine alternatif bu kasaya yönelmiştim. Sonra Frame 4000D'nin modüler yapısını görünce akvaryumdan vazgeçmiştim :)

DeepCool CG530 4F

şimdi fiyatları baya yaklaşmış gözüküyor. psu dahil olduğu için fiyat yüksekmiş. psu olmayan versiyonu bakınayım.

O zaman neredeyse alıyor olacağım kasanın linkini size bırakayım. NZXT H6 Flow fiyatı fazla olunca yerine alternatif bu kasaya yönelmiştim. Sonra Frame 4000D'nin modüler yapısını görünce akvaryumdan vazgeçmiştim :)

DeepCool CG530 4F

şimdi fiyatları baya yaklaşmış gözüküyor. psu dahil olduğu için fiyat yüksekmiş.

H6 yı gram sevmiyorum desem 😅

bunları düşündüm şuan ekran kartı ve güç kaynağı elimde mevcut hali hazırda o yüzden paylaşmadım onları

Bu parçalarda elimde mevcut sizce nasıllar
Corsair rm750e

Sapphire Pure 7800xt
tek diyeceğim daha uygun bir kulaklık almanız başkada bir şey yok

Geri