Bu PSU idare eder mi?

Aynı şey değil. ASUS PSU üretmiyor. PSU tarafında ASUS’un high-end ürünleri dışında, Prime ve TUF serileri aşırı pahalı ve performans/fiyat açısından rezalet. Alınmaması gerek. Sadece ASUS diye almak teknik cahillik olur.
Kardeşim benim işin cıkını çıkarmana gerek yok. Hepsi aynı zaten bütçene yatanı geç al diye de 3-5 tane marka saydım adama. 1800 vereceğime 800 de cebine kalsın. Artık sigara parası mı yapıyo, yemek mi yiyo, sisteme mi katıyor onu da kendi bilir. Ben sadece tavsiye verdim . Sharkoon rakispzidr. Asus gerçekten harikuladedir değil. Savaşır gibi tartışmamıza gerek yok. Kendine iyi bak

Aynı şey değil. ASUS PSU üretmiyor. PSU tarafında ASUS’un high-end ürünleri dışında, Prime ve TUF serileri aşırı pahalı ve performans/fiyat açısından rezalet. Alınmaması gerek. Sadece ASUS diye almak teknik cahillik olur.
takma boşver
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

istesende anlatamazsın

Konu dışı ve profil mesajlarında takılan adamla konuşulmaz boşver.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,061
Üyeler
183,375
Son üye
tolga81
Geri