Bu saate benzer saat bulabilirmisiniz?

Ruffian

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,369
IMG_1058.webp

Bir arkadaşdan aldım aşırı hoşuma gitti kolumda da güzel durunca almak istedim fakat bu tip bulamadım iç kadran siyah altın rengi cartier tank modeline benziyor.

Casio illuminator bakabilirsin daha modern duruyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Bir arkadaşdan aldım aşırı hoşuma gitti kolumda da güzel durunca almak istedim fakat bu tip bulamadım iç kadran siyah altın rengi cartier tank modeline benziyor.
Yaşın 50 den yukarı değilse alma bence

Bazı kombinlerde kullanacağım için alacağım günlük için Seiko Presage Cocktail düşünüyorum.

Hocam modern değil tam olarak bu tip arıyorum yok mu acaba bunun markası yoktu bulabilirmisiniz acaba.

Bu kombinasyonu kadın saatlerinde bulabilirsin. Seiko ve casioda benzer modeller var da bir bakayım dedim dışı altın içi siyah olan bulamadım.
Quadro Studio - Daniel Wellington gibi şeyler buldum. Ama kasa tarzı vb de kadın odaklı yapılmış hep.

PRSKD6 gibi şeylere altın kordon takılabilir ama dediğim gibi siyahı hiç var olmamış sanırım.
Casio'da MTPB175-1B gibi modeller var yine kordon değişir ama altın yapamazsın kasası siyah.
Sana chrono24 yolu gözüküyor bence :D Vintage bir şeyler çözmen lazım.

Bu kombinasyonu kadın saatlerinde bulabilirsin. Seiko ve casioda benzer modeller var da bir bakayım dedim dışı altın içi siyah olan bulamadım.
Quadro Studio - Daniel Wellington gibi şeyler buldum. Ama kasa tarzı vb de kadın odaklı yapılmış hep.

PRSKD6 gibi şeylere altın kordon takılabilir ama dediğim gibi siyahı hiç var olmamış sanırım.
Casio'da MTPB175-1B gibi modeller var yine kordon değişir ama altın yapamazsın kasası siyah.
Sana chrono24 yolu gözüküyor bence :D Vintage bir şeyler çözmen lazım.
Zaten o saatin markası yoktu farklı bir şey yazıyordu daha çok bileziği hoşuma gitti yuvarlak kasa bana çok olmuyor gibi hissediyorum bileğim biraz kalın 18-19 cm falan olması gerek saat kombinim ile çok yakıştığı için istiyorum yoksa yapabilecek bir şey yok dediğiniz orient in attığım rengi var mı acaba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,435
Üyeler
187,052
Son üye
Emoriann
Geri