İnternet sağolsun bana oynatmıyor rekabetçi oyunları. Bende zorlamiyorum. Chill chill mc mi oynayıp acc de yarışımı yapiyorum. Tavsiye ederim sinirden sterden uzak bir yaşam tarzı. Özellikle lolcüler için.( İnternetim kötü o yüzden yoksa sinir hastası olabilir kafayida yemiş olurdum)valo oynuyordum kafayi yicek gibi oldum
ben stres pek olmuyorum bu oyunlarda, sovmeyi de sevmem sinirlenmem cok kolay olmaz. Ama sacma bir sekilde karsima Allah'a soven adamlar geliyor.İnternet sağolsun bana oynatmıyor rekabetçi oyunları. Bende zorlamiyorum. Chill chill mc mi oynayıp acc de yarışımı yapiyorum. Tavsiye ederim sinirden sterden uzak bir yaşam tarzı. Özellikle lolcüler için.( İnternetim kötü o yüzden yoksa sinir hastası olabilir kafayida yemiş olurdum)
Hee anladım hocam o zaman sizden yana sıkıntı yok. Normalde bende sinirlenmemde alabileceğim maçı int yüzünden kaybedince kafayı yiyorum. O insanlara yapacak bir şey yok hocam. Valoda her telden insan var.ben stres pek olmuyorum bu oyunlarda, sovmeyi de sevmem sinirlenmem cok kolay olmaz. Ama sacma bir sekilde karsima Allah'a soven adamlar geliyor.
Hayat o kadar iğrenç ki uyumak bile zor.Biz bu saatte neden uyanığız ne yapıyoruz ne ediyoruz? Bi sorgulama geldi bana böyle bu saatte neden nerede ne yapiyoruz
Gece 4 De Yattım Usta Gelcek Diye 9:30 Da Kalktım Şimdi Ekran Başında Ayran İçiyorumBiz bu saatte neden uyanığız ne yapıyoruz ne ediyoruz? Bi sorgulama geldi bana böyle bu saatte neden nerede ne yapiyoruz
Biraz erken uyanmışsınız gibi hocam. Baya fazla uyumuşsunuz. Birde 2 saat uykula nasıl yola çıkıyorsunuz ve uyanık kalabiliyorsunuzÇarşamba yola gideceğim, o yüzden bugün erkenden sanayiye gidip arabanın sağına soluna baktırmam gerekiyor. Erken yatıp erken kalkayım dedim, 00.00'de yattım 02.00'de kalktım. Büyük ihtimalle daha da uyumam.
Afiyet olsun hocam.Gece 4 De Yattım Usta Gelcek Diye 9:30 Da Kalktım Şimdi Ekran Başında Ayran İçiyorum
O sistem gene iyi oynatıyormuş hocam.Gece 3 ben Test drive unlimited gold oynuyordum i7 4790 onboardıyla. Meret takılmadan 75 fps oynatıyor valla.
Birtane Nissan skyline aldım kızları gidecekleri yere bırakıyordum
Ha birde burda mesaj atıyordum. Bu yaşıma geldim çocuk yanım beni bırakmadı.
10 saattir rank kasıyorum valoda akşam 7- sabah 7 arasıBiz bu saatte neden uyanığız ne yapıyoruz ne ediyoruz? Bi sorgulama geldi bana böyle bu saatte neden nerede ne yapiyoruz