- Reaksiyon skoru
- 140
Etherium 1900 dolardan 1500 dolarlara gerilemiş sizce bilgisayar fiyatları nolur
Ne anlamda düşmesiyle düşmezmi diyorsun yoksa artarsa düşermi diyorsun düşüncen nedireth çok bağlı değil artık
Düşüş yüksek, yakın zamanda çok yükselme ihtimali var bence.Etherium 1900 dolardan 1500 dolarlara gerilemiş sizce bilgisayar fiyatları nolur
Seneye bir düşüncen varmı peki ne olur ?Doların artışı yavasta olsa sürecek, firmalar işgüzarlık yapmazsa bu civarlarda gezeriz yıl sonuna kadar.
hocam ülkede 1 saat sonramız garanti değil 1 sene sonrası için konuşmak çok zor olur seçimlerden dolayı daha dolar artar gibi duruyor seçimde malum şahıs kaybederse dolar biraz düşer sanırım ama o zamana kadar ülke ne halde olur allah bilir o yüzden bu ülkede bir adım atmak her zaman riskli ama daha garanti o yüzden bir şey almak istiyorsan al bekleme (benim fikrim)Seneye bir düşüncen varmı peki ne olur ?
knk bence kimse türkiyede herhangi bir piyasaya şu olur diyemez.Etherium 1900 dolardan 1500 dolarlara gerilemiş sizce bilgisayar fiyatları nolur
Seçim olduğundan kötü bir tablo beklemiyorum, sunide olsa bir rahatlama gelecektir, yılbaşından sonra PC fiyatları, maaşlara göre daha ulaşılabilir seviyede kalacak diye düşünüyorum.Seneye bir düşüncen varmı peki ne olur ?
Yapmamak gibi bir düşünceleri olduğunu düşünmüyorumDoların artışı yavasta olsa sürecek, firmalar işgüzarlık yapmazsa bu civarlarda gezeriz yıl sonuna kadar.