Neler Yeni

Bu sene şampiyon kim olur ?

Bu sene kim şampiyon olur ?

• Fenerbahçe Spor Kulübü

• Beşiktaş Jimlastik Kulübü

• Galatasaray Anonim Şirketi

• trabzonspor

• İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

Kurapikki

80+ Bronze
Olum siz sıkıntılımısınız ya yaşınız küçük ya da hayatınızda hiç bir şey görmemişsiniz sıkıntınız ne olum sosyal medya da milyon tane böyle gönderi var
Mesaj otomatik birleştirildi:

La komik olsun diye mi açtım konuyu böyle Fenerbahçeyle dalga geçince sıkıntı yok başka takımlara bir şey diyince batıyo hemen
Kanka ben forumda 1 kere bile Fenerbahçeyle veya herhangi bir takımla dalga geçildiğini görmedim? Neden gidip boşunuzu Instagram veya twitterde yapmak yerine forumda yapıyosunuz. Kimse neden öyle yaptın neden şöyle yazdın diyemez sadece bu forum bu tür boş kavgaların yapılcağı yer değil.

DefKot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,805
İsim
DefKot
Hocam Gs-Fb maçında taraftar her şeyi söylüyor söylerde. Mesele alakasız hazırlık maçında Galatasaray a küfür edip slogan atmaları. Ayrıca ben o maça Gs formamı giyip gitmeyi düşünmüştüm ama Futbolda biz daha o medeniyete Çıkamadığımız için Türkiyede Gidilmiyor. Avrupa maçlarımızda oluyor görüyoruz ama.
Fenerbahçe dediğin takımın taraftarları zaten sövmeye olay çıkarmaya yer arıyor herkesin burasına kadar geldi 2008 den beri Şampiyonlar ligine gidemiyor 13-14 sezonundan beri ligde ha bire ilk 3 deyiz ama lig şampiyonluğu gelmiyor onca para harcanıyor sonuç yok bi de üstüne sosyal medya da hunharca dalga geçiliyor yani normal bir şey abartılı hareketler yanlış tabii ki ama şaşırılcak bir şey değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kanka ben forumda 1 kere bile Fenerbahçeyle veya herhangi bir takımla dalga geçildiğini görmedim? Neden gidip boşunuzu Instagram veya twitterde yapmak yerine forumda yapıyosunuz. Kimse neden öyle yaptın neden şöyle yazdın diyemez sadece bu forum bu tür boş kavgaların yapılcağı yer değil.
Zaten daha futbol konusu açmam bu forumda gider twitterımda tartışırım normal düşüne bilen insanlarla

DefKot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,805
İsim
DefKot
Twitterdaki insanların düzgün düşünebildiğini düşünüyosan çok da şey etmemek lazım bro.
Boş duyar kasan daha az adam sen toksitlik yapıyorsan adam da gelip sana toksiklik yapıyor hemen yok bu medeniyetsizlik yok bu mide bulandırıcı diye boş yapmıyo eğer öyle diycekse birisi gitsin çizgi film izlesin ya da lol falan oynasın

pekcevik

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,595
İsim
Mert Pekçevik
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayarları
Instagram
pekcevikk
Steam