Akanzaii06
80+ Bronze
Konuyu açan Fenerli arkadaş çok komiksin çoook
Olum siz sıkıntılımısınız ya yaşınız küçük ya da hayatınızda hiç bir şey görmemişsiniz sıkıntınız ne olum sosyal medya da milyon tane böyle gönderi varGeçerken bir bakayım dedim. Takım tutmam etmem umrumda da olmaz neden biliyor musun senin gibi karaktersiz insanlar bu şekilde takım tuttuğu için @DefKot . Mide bulantısısınız. Ankete bak ankete !!! Kafa zihniyetin ayrıştırmaktan , ötekileştirmekten öteye gitmez. Sonra türkiye neden bu hâlde. Aha sorunun cevabı bu gibi mahlûklar.
La komik olsun diye mi açtım konuyu böyle Fenerbahçeyle dalga geçince sıkıntı yok başka takımlara bir şey diyince batıyo hemenKonuyu açan Fenerli arkadaş çok komiksin çoook
Alıntıyı görüntüle
Tamam sakin şampiyon sizin takım Galatasaraylı olarak Bence Bu sene yine Trabzon olacak gibi. Fenerin kadro iyi, kiev maçındada iyi oynadı ama elendi çok garip. Galatasaray dan umudum yokOlum siz sıkıntılımısınız ya yaşınız küçük ya da hayatınızda hiç bir şey görmemişsiniz sıkıntınız ne olum sosyal medya da milyon tane böyle gönderi var
Mesaj otomatik birleştirildi:
La komik olsun diye mi açtım konuyu böyle Fenerbahçeyle dalga geçince sıkıntı yok başka takımlara bir şey diyince batıyo hemen
Forum kurallarında hakaret ile ilgili bir bölüm yok sanırım arkadaş rahat rahat istediğini söylemiş.Geçerken bir bakayım dedim. Takım tutmam etmem umrumda da olmaz neden biliyor musun senin gibi karaktersiz insanlar bu şekilde takım tuttuğu için @DefKot . Mide bulantısısınız. Ankete bak ankete !!! Kafa zihniyetin ayrıştırmaktan , ötekileştirmekten öteye gitmez. Sonra türkiye neden bu hâlde. Aha sorunun cevabı bu gibi mahlûklar.
Ben ligin ilk yarısı Beşiktaş Trabzon başa baş gider Trabzon lider götürür zaman zaman Beşiktaş oturur liderliğe diyorum ligin ikinci yarısından sonra Fenerbahçe Galatasaray liderlik yarışı vermeye başlar diyorum bu yıl çok sağlam bi lig olcak Fenerbahçe iyi Trabzon iyi Galatasaray da iyi Beşiktaş da iyiTamam sakin şampiyon sizin takım Galatasaraylı olarak Bence Bu sene yine Trabzon olacak gibi. Fenerin kadro iyi, kiev maçındada iyi oynadı ama elendi çok garip. Galatasaray dan umudum yok
TamamTrabzonspor neden kucuk harflerle, bu senede olacağız merak etmeyin.
Malesef Ülke futbolu medeni olmadığı gibi taraftarda da yok. Trabzon-Fener aynı memleketin takımları değil de düşman takım olarak görüyorlar.Geçerken bir bakayım dedim. Takım tutmam etmem umrumda da olmaz neden biliyor musun senin gibi karaktersiz insanlar bu şekilde takım tuttuğu için @DefKot . Mide bulantısısınız. Ankete bak ankete !!! Kafa zihniyetin ayrıştırmaktan , ötekileştirmekten öteye gitmez. Sonra türkiye neden bu hâlde. Aha sorunun cevabı bu gibi mahlûklar.
Pedro sakat yanına gol atabilen adam alınmadı dahao sene bu sene diyerek FenerBahçe diyorum.
Bir dünya şey söylüyo Galatasaraylılar da, o ona sataşıyor o ona sataşıyor niye gözünüz sadece Fenerbahçenin yaptıklarını görüyoMalesef Ülke futbolu medeni olmadığı gibi taraftarda da yok. Trabzon-Fener aynı memleketin takımları değil de düşman takım olarak görüyorlar.
Ayrıca son yaşadığım olaya da ayar olmuştum. Fener-Hull City maçına gitmiştim. Maç Başlamadan önce Galatasaray a küfürlü bi dünya şey söylüyorlar. Ayağa kalkmayan Galatasaray'lı olsun felan(KALKMADIM) La Hull city ile oynuyorsun, şinanay Galatasaray ........ diye küfür ediyor taraftar hep bir ağızdan sözde marş.. İşte bu da ne demek Alakasız hazırlık Maçında Galatasaray diye bağırıyorsa Fenerliler bu; Galatasarayın Büyüklüğündendir.
Öylesine muhabbetini yapalım dedim anketi dalga geçerek takımların tam ismiyle falan yaptım herkes ciddiye aldı inanılmaz yaaaHakemler kimi yaparsa o olur.
Türk futbolunu izleyen, bir de üstüne hakarete varacak boyutta tartışmasını yapanlar varmış hâlâ.
Hocam Gs-Fb maçında taraftar her şeyi söylüyor söylerde. Mesele alakasız hazırlık maçında Galatasaray a küfür edip slogan atmaları. Ayrıca ben o maça Gs formamı giyip gitmeyi düşünmüştüm ama Futbolda biz daha o medeniyete Çıkamadığımız için Türkiyede Gidilmiyor. Avrupa maçlarımızda oluyor görüyoruz ama.Pedro sakat yanına gol atabilen adam alınmadı daha
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bir dünya şey söylüyo Galatasaraylılar da, o ona sataşıyor o ona sataşıyor niye gözünüz sadece Fenerbahçenin yaptıklarını görüyo