"trabzonspor" yazısı beni benden aldı ya .DBen yanlış bir şey yazmış dedim mi?
Arkadaş Fenerbahçeli ve küçümsemek/ayrımlaştırmak için yazdığı belli. Anketin objektif olması gerekiyor.
Evet Galatasaraylıyım ama bu sezon transfer eksikliğine rağmen şampiyon olacağımıza inanıyorum. Umarım güzel bir sezon olur hakeden kazanır. Hazırlık maçını izlemeye gidim görüşürüzŞimdi çok önemli bir sezon olarak bence 3 takım kapışacak. Fb Gs Konya. Fb ve gs nin hâlâ 3 pozisyonda eksiği var. Ama Fenerbahçe taraftar gazıyla ilk 5 hafta lider götürecek. 5. Hafta konya ile eşit puan olacaklar (Galatasaray o sırada 8. Sıralarda vs olacak) ikinci yarıya fenerle konya bir puan farkıyla giricek (konya birinci). 2. Yarı gs atak yapacak mayıslar bizimdir diyip 19 Mayısta şampiyon olacak
İsmail Kartal akrabası olarak oley oley İsmail Kartal Fenerbahçe Çocuğu İsmail Kartal tezerautlarını duymak istediğimden Galatasaray olsun benceBen Fenerbahçe diyorum pedro transferine kadar endişelerim olsa da pedro transferinden sonra umutlandım Alıntıyı görüntüle
Anketin objektif olması gerekiyor işte, böyle yaparak takımını büyütmüş olmuyorsun, toxiclik yapmış olursun."trabzonspor" yazısı beni benden aldı ya .D
Galatasaray A.Ş. yazarak küçümsemiş mi oluyor? Şirketin ismi bu?Ben yanlış bir şey yazmış dedim mi?
Arkadaş Fenerbahçeli ve küçümsemek/ayrımlaştırmak için yazdığı belli. Anketin objektif olması gerekiyor.
Trabzonspor'u da küçük yazmış mesela.
Yorumun eli olsa da öpsem.Anketin objektif olması gerekiyor işte, böyle yaparak takımını büyütmüş olmuyorsun, toxiclik yapmış olursun.
Harvey ablacim sen her konuda iyisin onu fark ettim helal olsunAnkete bak, GS Anonim Şirketi yazmış.
Fenerbahçe 19 şampiyonlukla 3 yıldıza sahiptir haber edeyim
fenerin şamppiyonlar ligi maçı varmış 30 dk onu izlim sonra gs ye bakarızEvet Galatasaraylıyım ama bu sezon transfer eksikliğine rağmen şampiyon olacağımıza inanıyorum. Umarım güzel bir sezon olur hakeden kazanır. Hazırlık maçını izlemeye gidim görüşürüz
Abicim neden Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor yazamıyor? Anketin en önemli kuralı objektif olmaktır. Lütfen karşı çıkmak için karşı çıkmayın, doğru bir şey diyorum burada.Galatasaray A.Ş. yazarak küçümsemiş mi oluyor? Şirketin ismi bu?
EstağfurullahHarvey ablacim sen her konuda iyisin onu fark ettim helal olsun