Neler Yeni

Bu sene şampiyon kim olur ?

Bu sene kim şampiyon olur ?

• Fenerbahçe Spor Kulübü

• Beşiktaş Jimlastik Kulübü

• Galatasaray Anonim Şirketi

• trabzonspor

• İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

DefKot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,805
İsim
DefKot
Anketin objektif olması gerekiyor işte, böyle yaparak takımını büyütmüş olmuyorsun, toxiclik yapmış olursun.
Silah namlusuna Fenerbahçenin sembolünü koymak ne peki ? Ya da takıntılı gibi sahip olmadıkları kupayı her yıl bizim kupamız demeleri

DefKot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,805
İsim
DefKot
Abicim neden Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor yazamıyor? Anketin en önemli kuralı objektif olmaktır. Lütfen karşı çıkmak için karşı çıkmayın, doğru bir şey diyorum burada.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Estağfurullah
Objektif bir şekilde takımların tam isimlerini yazdım

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,166
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Silah namlusuna Fenerbahçenin sembolünü koymak ne peki ? Ya da takıntılı gibi sahip olmadıkları kupayı her yıl bizim kupamız demeleri
Ben Trabzonspor'u savunmadım. Ben hiçbir takımı savunmuyorum şu an, anketin objektifliğine eleştiri yapıyorum.

Dediğin konuya gelecek olursak da evet onların hatası, kötü bir şey. Yapmamaları gerekiyor.

Ahmet Öztürk

80+ Bronze
Galatasaray ve Fenerbahçe arasında geçer. Trabzonspor ile Fener ilk haftalarda liderliği bırakmaz. Galatasaray yine kötü başlar. Trabzon 25. haftalarda havlu atar. Bu sene çekişmeli olacak gibi. Tahminim Galatasaray.

DefKot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,805
İsim
DefKot
Ben Trabzonspor'u savunmadım. Ben hiçbir takımı savunmuyorum şu an, anketin objektifliğine eleştiri yapıyorum.

Dediğin konuya gelecek olursak da evet onların hatası, kötü bir şey. Yapmamaları gerekiyor.
Ama takımların tam ismi bu şekilde istersen bakabilirsin, tutuğu takımın isminden utanan olduysada kusura bakmasın bir daha kısaltılmış halerini yazarım

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Fenerliler kadar ağlak bir takım görmedim ben ya. Az sakin olun her şeye muhalefet olmanıza gerek yok.
Jimnastik*
Trabzonspor*

• Beğen
Reaksiyonlar: soul

soul

80+ Silver
Trabzonspor neden küçük ??? , bir şey yapacaksan düzgün yapacaksın! kategorin spor olduğu için.
eğlence troll konusunda değil...
Bu kadar ağlak olma mesela Bir karakterin olsun .

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,780