Bu sene şampiyon kim olur ?

Bu sene kim şampiyon olur ?

• Fenerbahçe Spor Kulübü

• Beşiktaş Jimlastik Kulübü

• Galatasaray Anonim Şirketi

• trabzonspor

• İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.
Anketin objektif olması gerekiyor işte, böyle yaparak takımını büyütmüş olmuyorsun, toxiclik yapmış olursun.
Silah namlusuna Fenerbahçenin sembolünü koymak ne peki ? Ya da takıntılı gibi sahip olmadıkları kupayı her yıl bizim kupamız demeleri

Abicim neden Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor yazamıyor? Anketin en önemli kuralı objektif olmaktır. Lütfen karşı çıkmak için karşı çıkmayın, doğru bir şey diyorum burada.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Estağfurullah
Objektif bir şekilde takımların tam isimlerini yazdım

Silah namlusuna Fenerbahçenin sembolünü koymak ne peki ? Ya da takıntılı gibi sahip olmadıkları kupayı her yıl bizim kupamız demeleri
Ben Trabzonspor'u savunmadım. Ben hiçbir takımı savunmuyorum şu an, anketin objektifliğine eleştiri yapıyorum.

Dediğin konuya gelecek olursak da evet onların hatası, kötü bir şey. Yapmamaları gerekiyor.

Galatasaray ve Fenerbahçe arasında geçer. Trabzonspor ile Fener ilk haftalarda liderliği bırakmaz. Galatasaray yine kötü başlar. Trabzon 25. haftalarda havlu atar. Bu sene çekişmeli olacak gibi. Tahminim Galatasaray.

Ben Trabzonspor'u savunmadım. Ben hiçbir takımı savunmuyorum şu an, anketin objektifliğine eleştiri yapıyorum.

Dediğin konuya gelecek olursak da evet onların hatası, kötü bir şey. Yapmamaları gerekiyor.
Ama takımların tam ismi bu şekilde istersen bakabilirsin, tutuğu takımın isminden utanan olduysada kusura bakmasın bir daha kısaltılmış halerini yazarım

Fenerliler kadar ağlak bir takım görmedim ben ya. Az sakin olun her şeye muhalefet olmanıza gerek yok.
Jimnastik*
Trabzonspor*

• Beğen
Reaksiyonlar: soul
Trabzonspor neden küçük ??? , bir şey yapacaksan düzgün yapacaksın! kategorin spor olduğu için.
eğlence troll konusunda değil...
Bu kadar ağlak olma mesela Bir karakterin olsun .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,099
Üyeler
184,889
Son üye
emirlikk
Geri