8 mi olmuşlar helal olsun M.Ö 5000 saydılar mı acaba8 falan değil mi ya? O da iyiymiş
Sitelerinin En AltındaAma takımların tam ismi bu şekilde istersen bakabilirsin, tutuğu takımın isminden utanan olduysada kusura bakmasın bir daha kısaltılmış halerini yazarım
hahahahaaGül gül öldük
Biliyorum 3 ana branşta Türkiye de tek yıldıza sahip olan ve diğer spor dallarında ülkemizi en iyi şekilde temsil eden Fenerbahçe Spor Kulübü
Ne uzatınız be hayatında tek tük maç izleyen adamlar burda konuyu uzatıyo tamam, çocuk parkı gibi forum ya beni forumdan soğutunuz tmm en küçük fenerbahçe en büyük Galatasaray Beşiktaş Trabzonspor ne boş yaptınızOylama yapacaksan buyur yap da JimLastik yazman ve trabzonspor olarak küçük yazman ne alaka?
İki saniyelik bile objektif olamaz mısın?
8 sene Trabzonspor'da oynadım öğrenmek istediğin bir şey olursa öğretebilirim kiddoNe uzatınız be hayatında tek tük maç izleyen adamlar
Küçük büyük yazsam ne farkeder tutuğun takımın büyüklüğünü yada tarihini mi değersizleştiricek, sosyal medyada her fırsatta Fenerbahçe ile dalga geçiyolar ne var bunda niye uzatıyonuz.8 sene Trabzonspor'da oynadım öğrenmek istediğin bir şey olursa öğretebilirim kiddo
ayrıca en küçük en büyük falan tartışmıyoruz yazacaksan hepsini doğru yaz.
SjsgsjhssjhsnshshGeçerken bir bakayım dedim. Takım tutmam etmem umrumda da olmaz neden biliyor musun senin gibi karaktersiz insanlar bu şekilde takım tuttuğu için @DefKot . Mide bulantısısınız. Ankete bak ankete !!! Kafa zihniyetin ayrıştırmaktan , ötekileştirmekten öteye gitmez. Sonra türkiye neden bu hâlde. Aha sorunun cevabı bu gibi mahlûklar.