Bu sene şampiyon kim olur ?

Bu sene kim şampiyon olur ?

• Fenerbahçe Spor Kulübü

• Beşiktaş Jimlastik Kulübü

• Galatasaray Anonim Şirketi

• trabzonspor

• İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.
Trabzonspor neden kucuk harflerle, bu senede olacağız merak etmeyin. :D

Şimdi çok önemli bir sezon olarak bence 3 takım kapışacak. Fb Gs Konya. Fb ve gs nin hâlâ 3 pozisyonda eksiği var. Ama Fenerbahçe taraftar gazıyla ilk 5 hafta lider götürecek. 5. Hafta konya ile eşit puan olacaklar (Galatasaray o sırada 8. Sıralarda vs olacak) ikinci yarıya fenerle konya bir puan farkıyla giricek (konya birinci). 2. Yarı gs atak yapacak mayıslar bizimdir diyip 19 Mayısta şampiyon olacak :D

Şimdi çok önemli bir sezon olarak bence 3 takım kapışacak. Fb Gs Konya. Fb ve gs nin hâlâ 3 pozisyonda eksiği var. Ama Fenerbahçe taraftar gazıyla ilk 5 hafta lider götürecek. 5. Hafta konya ile eşit puan olacaklar (Galatasaray o sırada 8. Sıralarda vs olacak) ikinci yarıya fenerle konya bir puan farkıyla giricek (konya birinci). 2. Yarı gs atak yapacak mayıslar bizimdir diyip 19 Mayısta şampiyon olacak :D
Evet Galatasaraylıyım ama bu sezon transfer eksikliğine rağmen şampiyon olacağımıza inanıyorum. Umarım güzel bir sezon olur hakeden kazanır. Hazırlık maçını izlemeye gidim görüşürüz

Evet Galatasaraylıyım ama bu sezon transfer eksikliğine rağmen şampiyon olacağımıza inanıyorum. Umarım güzel bir sezon olur hakeden kazanır. Hazırlık maçını izlemeye gidim görüşürüz
fenerin şamppiyonlar ligi maçı varmış 30 dk onu izlim sonra gs ye bakarız :D

Galatasaray A.Ş. yazarak küçümsemiş mi oluyor? Şirketin ismi bu?
Abicim neden Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor yazamıyor? Anketin en önemli kuralı objektif olmaktır. Lütfen karşı çıkmak için karşı çıkmayın, doğru bir şey diyorum burada.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Harvey ablacim sen her konuda iyisin onu fark ettim helal olsun
Estağfurullah

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,270
Üyeler
184,912
Son üye
ern06