kulaklık gayet iyi diğerleride aynı şekilde güzel dizmişsincs valo lol gta ve cod war oynuyorum en fazla, bu ekipmanlar yeterli midir
![]()
ULTIMA-10600KF/ INTEL I5-10600KF / ASUS DUAL RTX 2060 OC 6GB EVO / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
ULTIMA-10600KF oyuncu bilgisayarı INTEL i5 10400F ve ASUS RTX 3060 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
HyperX Cloud II Gaming Kulaklık Kırmızı KHX-HSCP-RD : Amazon.com.tr
HyperX Cloud II Gaming Kulaklık Kırmızı KHX-HSCP-RD : Amazon.com.trwww.amazon.com.tr
![]()
STEELSERIES QcK Heavy XXL Oyun MousePad Fiyat & Özellik | MediaMarkt
STEELSERIES QcK Heavy XXL Oyun MousePad fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl.www.mediamarkt.com.tr
https://www.hepsiburada.com/glorious-model-o-mat-beyaz-oyuncu-mouse-p-HBV00000MGA8A?magaza=Zoccoshop
Logitech G G512 GX Brown Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA
Logitech G G512 GX Brown Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile 920-009353 ITOPYA'da.www.itopya.com
![]()
MSI Optix G241 23.8” 1ms 144Hz FreeSync Anti-Flicker IPS Full HD Gaming (Oyuncu) Monitör - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Ben kullanmadım ama @Furkan Aslan diyecektim ceza almış o öneriyordu @Frenerno bir de sen bak istersen.peki kulaklığı kullandınız mı eğer kullandıysanız birkaç sorum olucak da