CHEX
80+
- Reaksiyon skoru
- 13
Kart %99 kullanımda 2dklik test yapmış ilk dksindan itibaren böyle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Sistem
parçalara tek tek bakabilirsiniz. veya farklı şehirlerden bakabilirsinizKnk bulamiyom ki ya ankaradakiler sıfır fiyatına satiyo neredeyse
Araba bozuldu ya hatta çevre ilçelerden bakmaya çalışıyorum ulaşım kolay olsun diyeparçalara tek tek bakabilirsiniz. veya farklı şehirlerden bakabilirsiniz
mesh kasa normal değil.Cooler master mb511
Knk bulamiyom ki ya ankaradakiler sıfır fiyatına satiyo neredeyse
sarı sitede temiz parça bulmak cidden çile hocam umarım bulabilirsiniz.Neyse almıyorum arkadaşlar ilginize teşekkürler arayışa devam .d
Araba bozuldu ya hatta çevre ilçelerden bakmaya çalışıyorum ulaşım kolay olsun diye
Sıcaklık değeri fazla ( tek fanlıya göre bile fazla) fakat oynadığı oyunda fps limiti koymuş mu sormalısınMerhabalar yeni sistem alacagimda adam bu videoyu atmış bu değerler normal mi bana 90 fazla gibi geldi 80falan olsa neysede ,birde baya gürültülü çalışıyor adamın kartı 1660ti Asus tek fanli
Alıntıyı görüntüle
Knk 10kya çıktım mi 5700xt rtx2060li sistemler geliyo kredi çekmem lazım ki cekecem büyük ihtimal ama son olarak 1660tili bir sistem daha buldum i7 3770var ama Rami 1333mjz 8gb h61 anakart 6bin lira çok iyi değil mi birde ram cakarim olur biterAl kanka adamla konuş alırım dersen beraber gidek bende Ankaradayım.
Knk 10kya çıktım mi 5700xt rtx2060li sistemler geliyo kredi çekmem lazım ki cekecem büyük ihtimal ama son olarak 1660tili bir sistem daha buldum i7 3770var ama Rami 1333mjz 8gb h61 anakart 6bin lira çok iyi değil mi birde ram cakarim olur biter
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...austu-rtx-2060-gaming-sistem-1097086933/detay bak bu var birde ekran kartının o demir kısmı baya kirli gozukuyo bu adamdan test isteyim iyi çıkarsa alıyım mi direkt çok iyi gibi geldi fiyat 2060lar 10k normalde özelden aticam bir sürü 10klik ama önce bu nasıl
Knk 10kya çıktım mi 5700xt rtx2060li sistemler geliyo kredi çekmem lazım ki cekecem büyük ihtimal ama son olarak 1660tili bir sistem daha buldum i7 3770var ama Rami 1333mjz 8gb h61 anakart 6bin lira çok iyi değil mi birde ram cakarim olur biter
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...austu-rtx-2060-gaming-sistem-1097086933/detay bak bu var birde ekran kartının o demir kısmı baya kirli gozukuyo bu adamdan test isteyim iyi çıkarsa alıyım mi direkt çok iyi gibi geldi fiyat 2060lar 10k normalde özelden aticam bir sürü 10klik ama önce bu nasıl
Tamam bende öyle dusunduydum vazgeçtim çoktan özele attım bir sürü linkleri hazırlamasi baya zamanımı aldikanka fena değil ama şimdi işlemciyi yükseltsen anakartta değişecek. yeni nesil bişey almak istesen 4000 lira daha eklemek zorunda kalcan üstüne olacak sana 13.000. 13 bine de i3 13. nesil rtx 3060 sistemler var yani