CHEX
80+
- Reaksiyon skoru
- 13
85+ olduğu için sıcaklık fazla evet.Merhabalar yeni sistem alacagimda adam bu videoyu atmış bu değerler normal mi bana 90 fazla gibi geldi 80falan olsa neysede ,birde baya gürültülü çalışıyor adamın kartı 1660ti Asus tek fanli
Alıntıyı görüntüle
fazla değer. komple kapali kasada mı çalıştıryorki 90lara kadar gitmiş.Merhabalar yeni sistem alacagimda adam bu videoyu atmış bu değerler normal mi bana 90 fazla gibi geldi 80falan olsa neysede ,birde baya gürültülü çalışıyor adamın kartı 1660ti Asus tek fanli
Alıntıyı görüntüle
İntten baktım Cooler master mb511mis kasafazla değer. komple kapali kasada mı çalıştıryorki 90lara kadar gitmiş.
9kne kadara alcan
85+ olduğu için sıcaklık fazla evet.
Adam 1.5yildir kullanılmıyor yazmış ondan mı acaba ekran kartını sokup macununu yenilemeyle falan düzelir miBaya fazla geldi, tek fanlı olsa bile 80i geçmemesi lazım
bence 9 k etmezİntten baktım Cooler master mb511mis kasa
Post automatically merged:
9k
Adam 1.5yildir kullanılmıyor yazmış ondan mı acaba ekran kartını sokup macununu yenilemeyle falan düzelir mi
9K sakın buna verme.İntten baktım Cooler master mb511mis kasa
9k
Adam 1.5yildir kullanılmıyor yazmış ondan mı acaba ekran kartını sokup macununu yenilemeyle falan düzelir mi
facebook modart pc alım satım grubuna git 9k bütcem var vs de gönderi paylaş güzel şeyler bulabilirsin.İntten baktım Cooler master mb511mis kasa
9k