cok kurumamıs peçete yeterÇok sürmüşüm macunu offf
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ne yapmalıyım hocam nasıl silmeliyim biliyor musunuz
cok kurumamıs peçete yeterÇok sürmüşüm macunu offf
Ne yapmalıyım hocam nasıl silmeliyim biliyor musunuz
Bende sistemi henüz bugün kurdum ve bu testi de ilk defa yaptım. Sizin ekran görüntüsü gibi 7 dakika çalıştırdım 70 i geçmedi. Kapattığım anda da 40 lara düştü anında.OCCT testi indirdim bugün. Bu sıcaklıklar hiç normal gelmedi bana. Az daha beklesem daha artar gibiydi hep düzenli artıyordu. Sizce normal mi, değilse ne yapmalıyım?
yok hocam normal pecete ıslatma falan gerek yok ama cıkmassa ıslak mendilde olabilirPeçeteyi az ıslatıp mı yoksa ıslak mendil mi hocam
Benim macun fazla kaçmış ondan olabilir hocamBende sistemi henüz bugün kurdum ve bu testi de ilk defa yaptım. Sizin ekran görüntüsü gibi 7 dakika çalıştırdım 70 i geçmedi. Kapattığım anda da 40 lara düştü anında.
O işlemciye o soğutma mı takılır??Deepcool ak620 zero dark
Soğutucun tam oturmamış olabilir ve macun olarak mx-4 veya mx-6 kullanabilirsin alt jelatini çıkarttın mı soğutucudan gelen fan kablosu anakart üzerinde cpu fan yerine takılımı ona bak bios üzerinden fanlar hangi devirde onlarada bakOCCT testi indirdim bugün. Bu sıcaklıklar hiç normal gelmedi bana. Az daha beklesem daha artar gibiydi hep düzenli artıyordu. Sizce normal mi, değilse ne yapmalıyım?
Hocam 7800e göre daha az ısınıyor demişlerdiO işlemciye o soğutma mı takılır??
Millet 360mm ile soğutamıyor
Kaliteli 360 veya 420mm sıvı soğutma şart.
Macunu değişince düşme olmazsa soğutmayı değiş veya UV ile idare et.
O yüzden sıvı almamıştımHocam 7800e göre daha az ısınıyor demişlerdi
Şimdilik thermalright tf7 sürdümO işlemciye o soğutma mı takılır??
Sizin dediğiniz gibi sıvı alıyım bari hocam yine 89ları gördü 7dkdaO işlemciye o soğutma mı takılır??
e dedim zaten çözümünü, bütçe ne kasa ne? önerelim kaliteli bişi.Hocam 7800e göre daha az ısınıyor demişlerdi
O yüzden sıvı almamıştım
Şimdilik thermalright tf7 sürdüm
Sizin dediğiniz gibi sıvı alıyım bari hocam yine 89ları gördü 7dkda
Hocam haftaya kadar beklemek zorundayım da aklımda arctic 360 vardı ama fiyatı fazla bu aralar onun yerine önerebileceğiniz var mıydıe dedim zaten çözümünü, bütçe ne kasa ne? önerelim kaliteli bişi.
Kasa raijintek ponos ultrae dedim zaten çözümünü, bütçe ne kasa ne? önerelim kaliteli bişi.
Arctic olur. Kalitesi 1. Sınıftır.Hocam haftaya kadar beklemek zorundayım da aklımda arctic 360 vardı ama fiyatı fazla bu aralar onun yerine önerebileceğiniz var mıydı
Kasa raijintek ponos ultra
Hocam 2yle 3 arasında aşırı fark var mı performans olarakArctic olur. Kalitesi 1. Sınıftır.
Fiyatları da uygun muadillerine göre.
Hocam bir de aida64 testi neden farklı occtden. Daha mı az yoruyor işlemciyi biliyor musunuzArctic olur. Kalitesi 1. Sınıftır.
Fiyatları da uygun muadillerine göre.
1 2 derece fark var 2 al.Hocam 2yle 3 arasında aşırı fark var mı performans olarak
2ye yetiyor zorla bütçe
Hocam bir de aida64 testi neden farklı occtden. Daha mı az yoruyor işlemciyi biliyor musunuz
aida yormuyo bile.Hocam 2yle 3 arasında aşırı fark var mı performans olarak
2ye yetiyor zorla bütçe
Hocam bir de aida64 testi neden farklı occtden. Daha mı az yoruyor işlemciyi biliyor musunuz