BU SİSTEM 2. ELDE NE KADAR EDER?

Zeusaqa

80+
Reaksiyon skoru
126
Bütçe
100
Herkese selamlar iyi bayramlar iyi forumlar,

Mart 2022’de youtube’da takılmak film izlemek ve arada bir metin2 oynamak için aldığım sistemim, şubat 2023te depremden dolayı evdeki eşyalarla birlikte bir depoya yerleştirmiştim, yeni evimiz artık yavaş yavaş hazır olmaya başladığı için henüz çıkarmadım ama bu sistemi çıkarıp satmak istiyorum yerine daha yüksek 5000 serisi veya 9000 serisi ekran kartlı bir sistem yapacağım,

Bu kasayı sizce kaça satabilirim dediğim 2.5 yıldır neredeyse depoda duruyor?

Ekler

• IMG_3221.webp
    IMG_3221.webp
    84.9 KB · Hit: 121
IFMCIDMXODMDLWOFRIREKIDJR çok komiksin 4.0 50tdi quatto sürücüsü
bayro kardeşim hayatında bir arada göremeyeceğin paraları bir arabaya döküyorum fazla konusma evini barkını alırım elinden dımdızlak kalırsın yetim ortada.

IFMCIDMXODMDLWOFRIREKIDJR çok komiksin 4.0 50tdi quatto sürücüsü
şu arkadaşa biri üslup dersi falan versin insanlarla nasıl konuşacağını bilmiyor sen kim oluyorsun da millete özürlü müsün tarzı şeyler yazıyorsun :D

şu arkadaşa biri üslup dersi falan versin insanlarla nasıl konuşacağını bilmiyor sen kim oluyorsun da millete özürlü müsün tarzı şeyler yazıyorsun :D
Benim yanlışımı zaten düzeltmiş daha uzatmanın ne anlamı var??????

16k diyen dalga falan geçiyor herhalde o fiyata 5600 6700xt alınıyor arada dağlar kadar fark var bu sistem 9k eder
16k diyen eleman millete özürlü müsün falan da yazıyor akıl yaşı 15 falan olmalı :D

uzatanın kim olduğu belli kardeşim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

üslup daha önemli saygı da öğrenmen lazım
sen öğretirmisin bana bunları

Uzatan sizsiniz şuanda ben sizinle uğraşıyorum farkındamısın

sen öğretirmisin bana bunları

Uzatan sizsiniz şuanda ben sizinle uğraşıyorum farkındamısın
mısın misin ayrı sana hiçbir şey öğretilmez ailen öğretememiş ben mi öğreteceğim

Hatta o kadar etmeyeceğni de sen bana söylemiştin ben sana bir şey demedim sen gelip bana bulaşıyorsun

Aile ne alaka klavye düzeltmeniz açık takıyorsunuz sonra boş laf yapıyorsunuz bende açsam benimkide düzeltir
mısın misin ayrı sana hiçbir şey öğretilmez ailen öğretememiş ben mi öğreteceğim

Hatta o kadar etmeyeceğni de sen bana söylemiştin ben sana bir şey demedim sen gelip bana bulaşıyorsun

Aile ne alaka klavye düzeltmeniz açık takıyorsunuz sonra boş laf yapıyorsunuz bende açsam benimkide düzeltir
👍

Geri