Bu Sistem Alınır Mı?İtopya

Zamazingo0

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
355
9600xe düşürme fiyatı makul geldi, akvaryum kasa da istediğim için(biraz da kaliteli bişi olsun istiyorum) thermaltake kasasını seçtim
Toplam 65Kya denk gelicek 360mm sıvı soğutma alacağım
NOT:Artık sistem al 5 aydır ne bu demeyin arkadaşlar bir takım sorunlar çıktı alıcam işte :)

9600xe düşürme fiyatı makul geldi, akvaryum kasa da istediğim için(biraz da kaliteli bişi olsun istiyorum) thermaltake kasasını seçtim
Toplam 65Kya denk gelicek 360mm sıvı soğutma alacağım
NOT:Artık sistem al 5 aydır ne bu demeyin arkadaşlar bir takım sorunlar çıktı alıcam işte :)
fena değil ama 9600x yerine 7600x seçebilirsin nerdeyse fark yok bir en en en önemlisi kasayı pembe seç erkek adam rengi.

fena değil ama 9600x yerine 7600x seçebilirsin nerdeyse fark yok bir en en en önemlisi kasayı pembe seç erkek adam rengi.
hemen seçiyorum hocam :D
Hocam zaten fark yok diye diye indik buralara kadar 2Kda 7500f seçsem bile aynı oluyo herhalde

Her seferinde farklı bi sonuç görüyorum, bu 14600Knın dengi hangi işlemci?
Biri diyor palavra sıkmayın 9700xe yaklaşamaz, 9600x oyunda daha iyi faln da dediler
yok 7600x bir tık fark ettiriyor düz 7600 gibi değil :D
Tamamdır hocam onu seçeyim o zaman :D

Her seferinde farklı bi sonuç görüyorum, bu 14600Knın dengi hangi işlemci?
Biri diyor palavra sıkmayın 9700xe yaklaşamaz, 9600x oyunda daha iyi faln da dediler

Tamamdır hocam onu seçeyim o zaman :D
iki işlemcinin iyi olduğu yerler var 9700x l3 önbelleği yüksek yani çoğu işlemci odaklı oyunda çok daha iyi , 14600k çekirdeği bol olduğu için hikayeli oyunlarda geçebiliyor genel kullanımda 9700x çok daha mantıklı tabii 14600k'yı soğutmak ta bir dert.

iki işlemcinin iyi olduğu yerler var 9700x l3 önbelleği yüksek yani çoğu işlemci odaklı oyunda çok daha iyi , 14600k çekirdeği bol olduğu için hikayeli oyunlarda geçebiliyor genel kullanımda 9700x çok daha mantıklı tabii 14600k'yı soğutmak ta bir dert.
satması da dert...
7600X seçince çok daha uyguna geldi hocam, zaten 2kda kullanacağım sistemi.14600K alsam da çok fark hissetmezdim gibi
Alıyorum o zaman hocam böyle, 59,189TL tutuyor

satması da dert...
7600X seçince çok daha uyguna geldi hocam, zaten 2kda kullanacağım sistemi.14600K alsam da çok fark hissetmezdim gibi
Alıyorum o zaman hocam böyle, 59,189TL tutuyor
ramleri 6000mhz cl30 yapabilirsen onu da yap kafan rahat olur ram konusunda.

aynı sistemi ben de düşünüyorum tam karar veremedim bilgili birileri cevap verirse çok iyi olur

ramleri 6000mhz cl30 yapabilirsen onu da yap kafan rahat olur ram konusunda.
Onu ilerleyen zamanlarda rgblisi ile değiştiririm hocam, RGB seçeneği olsaydı direkt burda yapıştırırdım onu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıyom hocam @jombo
SON kez sorayım dedim

Son düzenleme:
Onu ilerleyen zamanlarda rgblisi ile değiştiririm hocam, RGB seçeneği olsaydı direkt burda yapıştırırdım onu

Alıyom hocam @jombo
SON kez sorayım dedim
al al hayırlı olsun :D

Son düzenleme:
hocam bi de bu konudan devam edeyim, monitör olarak ne alayım?Tam bi bütçe yok, en f/p olanı almak istiyorum.Max bütçe 15k diyebilirim ama

hocam 380 lira daha ucuza nv3 ssd var onu mu alsam acaba?
nv3 çok iyi değil kendim kullanıyorum giriş seviye bir ssd bir tık ısınıyor bu yüzden hızı hep sabit değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,517
Üyeler
183,132
Son üye
Ertt
Geri