Yasineymen
80+
- Reaksiyon skoru
- 46
Özelleştirme ile almayı düşünüyorum
Önerileriniz nelerdir
Araştırdım bu fiyata en uygunu bu gibi geldi şimdilikGüzel duruyor parça kalitesi falan bence alınır fiyat olarak bilgim yok ama .
fiyatı iyiyse alınır.Araştırdım bu fiyata en uygunu bu gibi geldi şimdilik
Şimdilik onu alacak bütçem yok hocam ama ileride yükseltmeyi düşünüyorum7800x3d olsa miss gibi olurmuş
fiyatı iyiyse alınır.
Eyvallah hocam teşekkürlerAlabilirsin gayet temiz sistem, fiyatı da iyi.
Hemen Abdullah Abi'nin son f/p attığı sistemin soğutma performansına bakabilirsin. Gayet güzel bir soğutma.Bu monitör ile beraber almayı düşünüyorum![]()
Dell G2724D 27 inç 165Hz 1ms 2K Gaming Monitör
2560 x 1440 QHD çözünürlüğe ve 3 tarafı ultra ince çerçeveye sahip 27″ Fast IPS panel sayesinde oyunun derinliklerine inin.www.gaming.gen.tr
Post automatically merged:
E
Eyvallah hocam teşekkürler
Soğutucu hakkında bilgim yok
Yeterli olur mu acaba
Bilmiyorum onuHemen Abdullah Abi'nin son f/p attığı sistemin soğutma performansına bakabilirsin. Gayet güzel bir soğutma.
Bilmiyorum onu
İyi diyorsan tamamdır
Kankam thermalright phantom spirit ucuza geliyordu iyzico vs kullanınca 2 fanlı onu da alabilirsin ileride de kullanırsınBu monitör ile beraber almayı düşünüyorum![]()
Dell G2724D 27 inç 165Hz 1ms 2K Gaming Monitör
2560 x 1440 QHD çözünürlüğe ve 3 tarafı ultra ince çerçeveye sahip 27″ Fast IPS panel sayesinde oyunun derinliklerine inin.www.gaming.gen.tr
Post automatically merged:
E
Eyvallah hocam teşekkürler
Soğutucu hakkında bilgim yok
Yeterli olur mu acaba
Montaj bilmiyorumKankam thermalright phantom spirit ucuza geliyordu iyzico vs kullanınca 2 fanlı onu da alabilirsin ileride de kullanırsın