Dönüştürücü bozuk olabilir mi? Normalde görüntü vermesi lazım.Arkadaşlar ekran kartında vga girişi yok monitöre görüntü gelmiyor dönüştürücü ile de gelmedi. Acaba anakarta bağlasam görüntü alirmiyim sistemimim
Ryzen 5 5500
B450 Asus m k 2
Asus rx6600
Hocam iki tane aldım görüntü vermiyor ekran kartından hdmi portundan bağlıyorum vermiyor. Laptopumun hdmi a bağlandığında vga girişli monitör e görüntü veriyor. Kablolar bozuk değil sistemi daha bugün teslim aldım. Acaba onda mi sorun var anlayamadımDönüştürücü bozuk olabilir mi? Normalde görüntü vermesi lazım.
Ekran kartının güç kablolarını kontrol eder misin? Bazen tam oturmuyorlar ya da takılmamış olarak gelebiliyor.Hocam iki tane aldım görüntü vermiyor ekran kartından hdmi portundan bağlıyorum vermiyor. Laptopumun hdmi a bağlandığında vga girişli monitör e görüntü veriyor. Kablolar bozuk değil sistemi daha bugün teslim aldım. Acaba onda mi sorun var anlayamadım
Ben taktım hocam ekran kartını takarken biraz zorlandım ama PC açılırken kırmızı ışığı yanıyor ekran kartınınEkran kartının güç kablolarını kontrol eder misin? Bazen tam oturmuyorlar ya da takılmamış olarak gelebiliyor.
Siz haklı çıktınız hocam kabloları tekrar taktım teşekkür ederimEkran kartının güç kablolarını kontrol eder misin? Bazen tam oturmuyorlar ya da takılmamış olarak gelebiliyor.
Rica ederimSiz haklı çıktınız hocam kabloları tekrar taktım teşekkür ederim