Bu sistem nasıl 24.334,81 TL ödedim

İade edin 3070 Sistem alınabilir

anca şuan alabildim para yoktu
İyi sistem toplayan arkadaşlar var forumda. Ben pek anlamam. Yeniden konu aç bütçeni yaz en iyisini toplayacaklar zaten. Şu an elindekinden daha iyisi toplanır bu paraya.

İyi sistem toplayan arkadaşlar var forumda. Ben pek anlamam. Yeniden konu aç bütçeni yaz en iyisini toplayacaklar zaten. Şu an elindekinden daha iyisi toplanır bu paraya.
stokta ekran kartı yok nasıl toplıycaklar

Pahalı ve anakart eh işte. Bu devirde b450 kaldı

Hocam daha geçen hafta sıvı soğutucu hariç (onun yerine amd kule tipi vardı) bunun muadilini 13.5k dan sattılar, easter egg 2 idi adı yanlış hatırlamıyorsam. Ekran kartı, işlemci falan aynısıydı. Yazık günah bence, hazır sistem bekleyin.

Doların 13 TL mi olmasını bekledin almak için ? Ayrıca bu paraya bu sistem pahalı.
Dolar 10₺ den 7₺ ye düşse ne diyecektin? Adam nerden bilsin nerden nereye gidecek nereye çıkacak. Biliyor olsa kredi çeker dolar alır geri bozdurur zaten. Bu nasıl bir mantık hocam.

Hocam daha geçen hafta sıvı soğutucu hariç (onun yerine amd kule tipi vardı) bunun muadilini 13.5k dan sattılar, easter egg 2 idi adı yanlış hatırlamıyorsam. Ekran kartı, işlemci falan aynısıydı. Yazık günah bence, hazır sistem bekleyin.
evet ama geçen hafta dolar kuru 10,78 di

overclock yapmıycağım için çipseti çok farketmiyor sadece ilerde 2 ram daha eklerim diye 4 slotlu anakart seçtim
dostum aşırı pahalı hemen iade et yeni konu aç düzgün sistem toplayalım sana

Geri