- Konu Sahibi Konu Sahibi
anca şuan alabildim para yoktuDoların 13 TL mi olmasını bekledin almak için ? Ayrıca bu paraya bu sistem pahalı.
anca şuan alabildim para yoktuDoların 13 TL mi olmasını bekledin almak için ? Ayrıca bu paraya bu sistem pahalı.
ben bulamadım dolar dahada yükselmeden almak istiyorum varsaİade edin 3070 Sistem alınabilir
İyi sistem toplayan arkadaşlar var forumda. Ben pek anlamam. Yeniden konu aç bütçeni yaz en iyisini toplayacaklar zaten. Şu an elindekinden daha iyisi toplanır bu paraya.anca şuan alabildim para yoktu
stokta ekran kartı yok nasıl toplıycaklarİyi sistem toplayan arkadaşlar var forumda. Ben pek anlamam. Yeniden konu aç bütçeni yaz en iyisini toplayacaklar zaten. Şu an elindekinden daha iyisi toplanır bu paraya.
overclock yapmıycağım için çipseti çok farketmiyor sadece ilerde 2 ram daha eklerim diye 4 slotlu anakart seçtimPahalı ve anakart eh işte. Bu devirde b450 kaldı
Dolar 10₺ den 7₺ ye düşse ne diyecektin? Adam nerden bilsin nerden nereye gidecek nereye çıkacak. Biliyor olsa kredi çeker dolar alır geri bozdurur zaten. Bu nasıl bir mantık hocam.Doların 13 TL mi olmasını bekledin almak için ? Ayrıca bu paraya bu sistem pahalı.
evet ama geçen hafta dolar kuru 10,78 diHocam daha geçen hafta sıvı soğutucu hariç (onun yerine amd kule tipi vardı) bunun muadilini 13.5k dan sattılar, easter egg 2 idi adı yanlış hatırlamıyorsam. Ekran kartı, işlemci falan aynısıydı. Yazık günah bence, hazır sistem bekleyin.
dostum aşırı pahalı hemen iade et yeni konu aç düzgün sistem toplayalım sanaoverclock yapmıycağım için çipseti çok farketmiyor sadece ilerde 2 ram daha eklerim diye 4 slotlu anakart seçtim
tamam açıyorumdostum aşırı pahalı hemen iade et yeni konu aç düzgün sistem toplayalım sana