Hocam bence sırf rog serisi diye bu kadar para vermeye gerek yok. 17 bin tl 360mm sıvı soğutucu için acayip pahalı açıkçası. Psu okey ama anakart yine aynı şekilde gereksiz pahalı geldi bana ramlerde aynı şekilde… bütçe sorununuz yoksa siz bilirsinizUzun araştırmalarım sonucunda içime sinen parçalarla bir sistem hazırladım.
Parçalar hakkındaki düşüncelerinizi bekliyorum. Teşekkür ederim.
Hocam aslında ROG ekosistem şart değil. Fakat o parçalar içindeki asus sıvı soğutucunun LCD ekranı çok hoşuma gitti. Bunu alacaksam da haliyle tüm sistem Rog olsun ozaman diyip böyle bir sistem hazırladım. Fakat fiyat olarak pahalı haklısınız. Bütçemi aşmıyor aslında fakat sırf sıvı soğutucu sebebiyle böyle bir sistem toplamak istiyordum.Hocam bence sırf rog serisi diye bu kadar para vermeye gerek yok. 17 bin tl 360mm sıvı soğutucu için acayip pahalı açıkçası. Psu okey ama anakart yine aynı şekilde gereksiz pahalı geldi bana ramlerde aynı şekilde… bütçe sorununuz yoksa siz bilirsiniz
Ekran kartı şuan 4070 Tİ kullanıyorum. Önümüzdeki yıl Rog 5080 süpere veya param yeterse bir ihtimal 5090 alabilirim. O anki bütçeme göre karar verecem hocamEkran kartı nerede hocam gözüm 5090 aradı orada
Hocam soğutucu hoşunuza gittiyse sadece soğutucu rog olsun diğer parçalar ekosistem yaratmayacağı için daha kaliteli parçalar alabilirsiniz bakıyorum bütçe de sağlam daha kaliteli ekipmanlar alınabilir aslındaHocam aslında ROG ekosistem şart değil. Fakat o parçalar içindeki asus sıvı soğutucunun LCD ekranı çok hoşuma gitti. Bunu alacaksam da haliyle tüm sistem Rog olsun ozaman diyip böyle bir sistem hazırladım. Fakat fiyat olarak pahalı haklısınız. Bütçemi aşmıyor aslında fakat sırf sıvı soğutucu sebebiyle böyle bir sistem toplamak istiyordum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ekran kartı şuan 4070 Tİ kullanıyorum. Önümüzdeki yıl Rog 5080 süpere veya param yeterse bir ihtimal 5090 alabilirim. O anki bütçeme göre karar verecem hocam
Olabilir hocam. Önerileriniz varsa bekliyorumHocam soğutucu hoşunuza gittiyse sadece soğutucu rog olsun diğer parçalar ekosistem yaratmayacağı için daha kaliteli parçalar alabilirsiniz bakıyorum bütçe de sağlam daha kaliteli ekipmanlar alınabilir aslında
O aradığınız kişi ben değilim hocam daha bilgililer illa ki vardır bana hayırlı olsun demek düşerOlabilir hocam. Önerileriniz varsa bekliyorum
Diğer forumlarda hesabım var okey buna bişe diyemem. Ama bir forumda birden fazla hesap kullanmadım. Zaten kullansam ban yerim biliyor olman lazım. İftira atma kaybol şurdankaç aydır aynı konuyu acıp duruyorsun kardeşim sıktı artık fake hesabın ban yiyor gene gelipo aynı durum allah rızası için paranı cebine koy git al forumda sürekli aynı konuyu açınca ne oluyor cevaplarda aynı sürekli aynı cevabı almak hoşunuzamı gidiyor.
kral forumu takip eden biliyor zaten troll oldugunu hep aynı rog ekosistem aynı sistemi ısıtıp ısıtıp konu açıyorsun paranı net cebine koy gel eyvallahda forumdaki insanlar gerçekten yardıma ihtiyaç duyanlar sizini gibiler üyüzünden konuları kaybolup gidiyor.Diğer forumlarda hesabım var okey buna bişe diyemem. Ama bir forumda birden fazla hesap kullanmadım. Zaten kullansam ban yerim biliyor olman lazım. İftira atma kaybol şurdan
Hocam aslında ROG ekosistem şart değil. Fakat o parçalar içindeki asus sıvı soğutucunun LCD ekranı çok hoşuma gitti. Bunu alacaksam da haliyle tüm sistem Rog olsun ozaman diyip böyle bir sistem hazırladım. Fakat fiyat olarak pahalı haklısınız. Bütçemi aşmıyor aslında fakat sırf sıvı soğutucu sebebiyle böyle bir sistem toplamak istiyordum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ekran kartı şuan 4070 Tİ kullanıyorum. Önümüzdeki yıl Rog 5080 süpere veya param yeterse bir ihtimal 5090 alabilirim. O anki bütçeme göre karar verecem hocam
Kardeşim koskoca ülkede rog sistem dizen bir ben mi varım allah aşkına bu nasıl bir mantık ? 1 ay öncesine kadar aklımda rog sistem yoktu bu arada ne anlatıyon sen ? Diğer ban yiyen insanları ben sanıyorsun kafan karışmış belli.kral forumu takip eden biliyor zaten troll oldugunu hep aynı rog ekosistem aynı sistemi ısıtıp ısıtıp konu açıyorsun paranı net cebine koy gel eyvallahda forumdaki insanlar gerçekten yardıma ihtiyaç duyanlar sizini gibiler üyüzünden konuları kaybolup gidiyor.