Bu sistem nasıldır alınır mı

Vallahi dostum 5060 ve 9060 serileri hazır sistem bakmadım daha ama 5060ti almaya çalışın derim.

Alınmaz 8 GB 9060 XT var gerçekten rezalet

16 yapicam kartı
16 yapacaksan ram 32 ve SSD yi 1 TB yapmaya çalış birde stok soğutucu ile pek mantıklı değil totale bakarsan kaliteli parça yok ve fiyatı yüksek kalacak onun yerine 7500F ve 9060XT 16 GB ile kendin topla gene aynı paraya daha iyi parçaları olan ve upgrade uygun sistem çıkarırsın. Toplamayı bilmiyorsan parça parça tavsiye yaparım hem taksitli alarak bütçeni esnetebilme imkanında olur.

16 yapacaksan ram 32 ve SSD yi 1 TB yapmaya çalış birde stok soğutucu ile pek mantıklı değil totale bakarsan kaliteli parça yok ve fiyatı yüksek kalacak onun yerine 7500F ve 9060XT 16 GB ile kendin topla gene aynı paraya daha iyi parçaları olan ve upgrade uygun sistem çıkarırsın. Toplamayı bilmiyorsan parça parça tavsiye yaparım hem taksitli alarak bütçeni esnetebilme imkanında olur.
Tavsiyenizi duymak isterim hocam ben pek anlamıyorum malesef

Tavsiyenizi duymak isterim hocam ben pek anlamıyorum malesef
Anakart 4128 TL
İşlemci 5645 TL
Ram 1788 TL
SSD 2269 TL
İşlemci Soğutucu 1599 TL
Kasa+PowerSupply 3399 TL
Ekran Kartı 17999 TL

Ekran kartını vade farksız taksitle alabilirsin aynı şekilde SSD işlemciyide vade farksız taksitle alabilirsin. İşlemci soğutucu 100 TL daha pahalıya vade farksız taksit yapan başka satıcıda mevcut yani bir çok ürünü taksitlendirebilirsin. Bu halde total tutar 35228 TL tutuyor. Önerim ileride bütçe olunca 1 tane daha 16 GB ram takviyesi yapılması olur onun dışında sistem upgrade için fazlasıyla uygun istersen 7800X3D upgrade bile yapabilirsin güzel bir undervolt ayarıylada soğutucu değişmedende sorunsuz kullanırsın.

Geri