- Konu Sahibi Konu Sahibi
yok knk görürsem cevap veririmBu arada akşam biraz geç de yazabilirim gece 1.00 gibi fln problem olmaz demi
yok knk görürsem cevap veririmBu arada akşam biraz geç de yazabilirim gece 1.00 gibi fln problem olmaz demi
ssd kronik sorunlu bizzat derdini çekiyorumAnakart : Asrock a320m-hdvr4
İşlemci : Ryzen 5 1600af 6c/12t 12nm
Bellek : Adata ddr4 8gb 3000mhz ram
Ekran Kartı : Biostar Radeon rx 560 4gb dual cooling 128bit gddr5
Ssd : Adata su630 240gb
Güç Kaynağı : aerocool 600w vx plus
Kasa : Dark raider 3x12 frgb fanlı oyuncu kasası
Sitem teknobiyotik.com tarafından kurulmuşdur. Fiyatı 4723 TL dir sizce alınır mı yoksa başka bi sisteme yönelmelimiyim yada hangi parçaları değiştirmeliyim cevaplarınızı bekliyorum saolun
tamam knk saol değiştircem ssd yissd kronik sorunlu bizzat derdini çekiyorum
yok hocam ssd nin bi sıkıntısı yok neredeyse 6 ay oldu sistemimi alalı hala vadettiği hızların üstünde veriyor.Ssd kronik sorunlu diye biliyorum
Anakartta keske asrock olmasaydı
garip, ne sıkıntısı varki? bendede var ama hiçbir sıkıntı yok. saçma bir şekilde vadettiği değerlerinde üstünde veriyor (10-20MB)ssd kronik sorunlu bizzat derdini çekiyorum
knk bence şans işidir buyok hocam ssd nin bi sıkıntısı yok neredeyse 6 ay oldu sistemimi alalı hala vadettiği hızların üstünde veriyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
garip, ne sıkıntısı varki? bendede var ama hiçbir sıkıntı yok. saçma bir şekilde vadettiği değerlerinde üstünde veriyor (10-20MB)
bende 30 mb yazma veriyoryok hocam ssd nin bi sıkıntısı yok neredeyse 6 ay oldu sistemimi alalı hala vadettiği hızların üstünde veriyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
garip, ne sıkıntısı varki? bendede var ama hiçbir sıkıntı yok. saçma bir şekilde vadettiği değerlerinde üstünde veriyor (10-20MB)
bende 30 mb yazma veriyor
Mac bütçe ne kadar?Anakart : Asrock a320m-hdvr4
İşlemci : Ryzen 5 1600af 6c/12t 12nm
Bellek : Adata ddr4 8gb 3000mhz ram
Ekran Kartı : Biostar Radeon rx 560 4gb dual cooling 128bit gddr5
Ssd : Adata su630 240gb
Güç Kaynağı : aerocool 600w vx plus
Kasa : Dark raider 3x12 frgb fanlı oyuncu kasası
Sitem teknobiyotik.com tarafından kurulmuşdur. Fiyatı 4723 TL dir sizce alınır mı yoksa başka bi sisteme yönelmelimiyim yada hangi parçaları değiştirmeliyim cevaplarınızı bekliyorum saolun
5kMac bütçe ne kadar?
yok knk olmazKnk bisi dicem sen 4723 TL topladın ya ben şimdi baktımda psu mesalı sıkıntılıymış ve 300 TL ben 550 TL lik psu koycam sorun çıkmasın diye 4900tl 5000tl seviyesinde olsa problem olmz demi
tek kelimeyle BERBATknk şimdi ben topladımda düşündüğümen fazla tuttu senin bütçeyi aştı yani
![]()
NEOFORZA 8 Gb Ddr4 3200 Mhz Black Faye Soğutuculı Nmud480e82-3200db11 Cl16Fiyatı, Yorumları - Trendyol
NEOFORZA 8 Gb Ddr4 3200 Mhz Black Faye Soğutuculı Nmud480e82-3200db11 Cl16 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
![]()
Gamecase Tropicano Powersız Oyuncu Kasası Rainbow Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Gamecase Tropicano Powersız Oyuncu Kasası Rainbow en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Gamecase Tropicano Powersız Oyuncu Kasası Rainbow incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com
![]()
Patriot Burst 240 GB SATA3 SSD NAND PBU240GS25SSDR Harddisk (HDD, SSD, SSHD) Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Patriot Burst 240 GB SATA3 SSD NAND PBU240GS25SSDR Harddisk (HDD, SSD, SSHD) en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Patriot Burst 240 GB SATA3 SSD NAND PBU240GS25SSDR Harddisk (HDD, SSD, SSHD) incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com
![]()
![]()
Ekran Kartı - Ekran Kartı Modelleri - n11
Asus, Nvidia ve ATI gibi markalardan oluşan ekran kartı modelleri n11'de. Uygun fiyatlı ekran kartı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
![]()
MSI A320M-A PRO AMD A320 3200 MHz (OC) DDR4 Soket AM4 mATX Anakart Fiyatları ve Özellikleri
MSI A320M-A PRO AMD A320 3200 MHz (OC) DDR4 Soket AM4 mATX Anakart en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
Benim topladığım böyle oldu ama fiyat 5527.71 TL yani bütçeni aştı kusura bakma
1.Nedentek kelimeyle BERBAT