Ramin biraz az hocam kurduktan sonra optimize etmeni öneririm gereksiz servis kapatma vs. Çünkü 4gb dan fazla ram kullanıyor. Home sürümünü kurmanızı tavsiye ederim.AMD Radeon R9 380(4GB)
AMD Ryzen 5 1600
8 GB Ram
Sizce bir sıkıntı çıkarır mı?
optimize derken hocam not:Ram yakında zamanda 16 olucak ve sadece günlük kullanım ve Arma 3 oynucamRamin biraz az hocam kurduktan sonra optimize etmeni öneririm gereksiz servis kapatma vs. Çünkü 4gb dan fazla ram kullanıyor. Home sürümünü kurmanızı tavsiye ederim.
Co pilot kaldırabilirsin. Crackli program abartı kullanmıyorsan defender kaldırabilirsin, Çekirdek yalıtım kapatmanı öneririm, web experience pack kaldırabilirsin telemetrileri kapatmanı öneririm. Bunları yaptıktan sonra 3.4 gb felan ram kullanıyor.optimize derken hocam not:Ram yakında zamanda 16 olucak ve sadece günlük kullanım ve Arma 3 oynucam
Windows 10 performance edition. nasıl oluyorİmzamdaki sistemle bile w11 kullanınca işlemci daha çok isiniyor ve ram kullanımı 3-4GB fazla w10 a göre.
Tavsiyem Windows 10 performance edition.
Özelden yazarsanız iso paylaşırım
BiligCo pilot kaldırabilirsin. Crackli program abartı kullanmıyorsan defender kaldırabilirsin, Çekirdek yalıtım kapatmanı öneririm, web experience pack kaldırabilirsin telemetrileri kapatmanı öneririm. Bunları yaptıktan sonra 3.4 gb felan ram kullanıyor.
Hocam ramı 16 yapsam sorun yaşarmıyımCo pilot kaldırabilirsin. Crackli program abartı kullanmıyorsan defender kaldırabilirsin, Çekirdek yalıtım kapatmanı öneririm, web experience pack kaldırabilirsin telemetrileri kapatmanı öneririm. Bunları yaptıktan sonra 3.4 gb felan ram kullanıyor.
Yaşamazsın.Windows 10 performance edition. nasıl oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bilig
Hocam ramı 16 yapsam sorun yaşarmıyım
Hızlandırılmış gereksiz her şey kaldırılmış ram kullanımı az windows.Windows 10 performance edition. nasıl oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bilig
Hocam ramı 16 yapsam sorun yaşarmıyım