Çözüldü✓ Bu sistemde bir sorun yaşar mıyım? (7800xt 9800x3d sistem)

Başkan yanlış anlama ama bu kadar yüksek bütçe varsa ben senin yerinde olsam işlemci 9800x3d yerine 7800x3d veya 9700x alırım. Anakart soğutma ve kasadan biraz kısarım. Ekran kartını upgrade ederim bir de 18'e samsung oled monitör alırım. Hem performans artışı yaşarsın hem de gözün gönlün bayram eder.
Onun haricinde monitör olarak vg27aqml1a veya dediğim Samsung'u değerlendir. Ssd olarak Exceria Pro veya biraz daha koyup Renegade alabilirsin. Diğerlerini kafana göre takıl beyaz dizeceksen.
Hocam ekran kartına zaten normalde bütçe ayırmıştım 5070 için 10k fazla para vermem gerekiyor 9070xt için 16k bu fiyatlara değer bir performans artışı alacak olsam tabii ki dediğin mantıklı oled istemiyorum çünkü bir yandan grafik tasarımla uğraşacağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Başkan yanlış anlama ama bu kadar yüksek bütçe varsa ben senin yerinde olsam işlemci 9800x3d yerine 7800x3d veya 9700x alırım. Anakart soğutma ve kasadan biraz kısarım. Ekran kartını upgrade ederim bir de 18'e samsung oled monitör alırım. Hem performans artışı yaşarsın hem de gözün gönlün bayram eder.
Onun haricinde monitör olarak vg27aqml1a veya dediğim Samsung'u değerlendir. Ssd olarak Exceria Pro veya biraz daha koyup Renegade alabilirsin. Diğerlerini kafana göre takıl beyaz dizeceksen.

bu parçalardan kısmak yerine şuan alabildiğimin en iyisini alıp 2026 sonunda yeni ekran kartlarına geçerim mantığındayım şuan ekran kartı zaten sağlam 2k da

Başka bir öneriniz yoksa kapatıyorum konuyu

hava akışı çok iyi olduğu için ve görünüşüde bir ayrı olduğu için öneriyorlardır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,147
Üyeler
183,068
Son üye
zend
Geri