Bu sisteme anakart önerisi

Yiğit kuzutürk

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
268
Arkadaşlar rtx 2060s ryzen 7 3700x ve gskill triden z neo 2x8 gb 3600hz ramlerine uygun asus olursa daha iyi olur 2000 tl yi cok az geçicek anakart önerir misiniz

x570 modellerine bak

Sistem olmamış birkere anakarta çok para vermişsin ve ekran kartına işlemci fazla olmuş

Sistem olmamış birkere anakarta çok para vermişsin ve ekran kartına işlemci fazla olmuş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yorumun için teşekkür ederim kanka ryzen 5 3600x ile değiştirsem olur mu ha bide 2070s de alabilirim anakart onerir misin

Yorumun için cok teşekkür ederim r5 3600x ile değiştirsem olur mu bide 2070s de alabilirim anakart onerir misin

x570 modellerine bak

Yorumun için teşekkür ederim kanka ryzen 5 3600x ile değiştirsem olur mu ha bide 2070s de alabilirim anakart onerir misin
Sen direk bana bütçeni ver sistem için, birde monitör dahil mi?

Yorumun için cok teşekkür ederim r5 3600x ile değiştirsem olur mu bide 2070s de alabilirim anakart onerir misin

Sen direk bana bütçeni ver sistem için, birde monitör dahil mi?

Kanka 15 bin tl butcem var monitor içinde değil vatandan alicam kazik ama. Olsun internet almayacağım güzel sistem toplar misin hem yayin için hem de oyun icin zorlanmadan yapsın hepsini ama bu bileşenler olcak şekilde

Kanka 15 bin TL butcem var monitor içinde değil vatandan alicam kazik ama. Olsun internet almayacağım güzel sistem toplar misin hem yayin için hem de oyun icin zorlanmadan yapsın hepsini ama bu bileşenler olcak şekilde

X570 chipsetli anakarta çok gerek olduğunu sanmıyorum. MAG B550 TOMAHAWK veya fiyatı uygun olursa ROG STRIX B550-F GAMING'e bakabilirsin.

• Beğen
Reaksiyonlar: cici

Ekran karti bu arkadaslar r7 3700x fazla mi yani

X570 chipsetli anakarta çok gerek olduğunu sanmıyorum. MAG B550 TOMAHAWK veya fiyatı uygun olursa ROG STRIX B550-F GAMING'e bakabilirsin.

Ekler

• Screenshot_20200701-222804.jpg
    Screenshot_20200701-222804.jpg
    194.9 KB · Hit: 30
Ekran karti bu arkadaslar r7 3700x fazla mi yani
Bence işlemciden düşürüp ekran kartını yükseltebilirsin, Ryzen 7 3700X'e çok ihtiyacın olduğunu sanmıyorum, tabii bunu rastgele söyledim. Ayrıca o fiyata RTX 2070 SUPER falan var yani.

• Beğen
Reaksiyonlar: cici
Geri