Bu Sisteme Bu fps normalmi

evet hocam fornite de var control de var
Post automatically merged:

Alıntıyı görüntüle
test de de durum bu hocam
Ekran kartının çalışmasında bir sıkıntı göremedim hocam. Dediğim gibi optimizasyon kaynaklı bir durum olabilir. BIOS güncel olsun, Chipset sürücülerini her zaman güncel tut. Ekran kartı sürücüsünü çıktıkça güncelle. BIOS'tan RAM'lerinin frekanslarını yükselttin dimi?

Ekran kartının çalışmasında bir sıkıntı göremedim hocam. Dediğim gibi optimizasyon kaynaklı bir durum olabilir. BIOS güncel olsun, Chipset sürücülerini her zaman güncel tut. Ekran kartı sürücüsünü çıktıkça güncelle. BIOS'tan RAM'lerinin frekanslarını yükselttin dimi?
Evet hocam 6000 MHz de çalişiyor işlemci nin içine termal macun girmişti o yüzden değildir heralde dimi

Evet hocam 6000 MHz de çalişiyor işlemci nin içine termal macun girmişti o yüzden değildir heralde dimi
İşlemcinin sıcaklıkları ve kullanımları bana normal geldi. İşlemci kaç MHz de çalışıyor hocam onu da MSI Afterburner'dan aktif edip paylaşabilir misin?

İşlemcinin sıcaklıkları ve kullanımları bana normal geldi. İşlemci kaç MHz de çalışıyor hocam onu da MSI Afterburner'dan aktif edip paylaşabilir misin?
1682494583689.png

@Emmree bu şekilde hocam

Kullanımda bir sıkıntı göremedim. İşlemcin en yüksek GHz'de de çalışıyor. Bir sıkıntı göremedim hocam. Optimizasyon kaynaklı bir durum görünüyor. Sistemin gayet iyi çalışıyor.
oh tamamdır teşekürler hocam sağolun 3 gündür çok rahatsızlık verdim kusura bakmayın teşekürler tekrardan

Hocam konuyu yeni gördüm kusura bakmayın gta 5 direct x 11 kullanıyor ve optimizasyon olarakta sıkıntıları var en yükseğin en yükseğine çekseniz bile fps konusunda sıkıntı oluyor hatta sisteminiz ne kadar iyi olursa olsun fps 200ün üzerine çıktığı zaman drop oluyor oyun oynanmaz düzeye geliyor. Size tavsiyem gelişmiş görüntü ayarlarında image scaling özelliği var onu 2x yaparsanız oyunu daha yüksek çözünürlükte renderlarsınız bunun yanında v-sync ayarını da kontrol edin yine olmuyorsa oyunun problemi dediğim gibi ben de yaşıyorum ayarları ne yaparsam yapayım fps drop oluyor v-sync yarım yapıp 72 fps sabitlediğim zaman ancak düzgün oynayabiliyorum.

Geri