bu sisteme kasa önerisi

Kasa önden hava alır eyvallah ama PSU biraz Allah'a emanet. Bütçeniz var ise VS550 bulunan Sped-Delta seçmenizi öneririm.

Kasa önden hava alır eyvallah ama PSU biraz Allah'a emanet. Bütçeniz var ise VS550 bulunan Sped-Delta seçmenizi öneririm.
yani siz psu sorun çıkarır mı diyorsunuz . Benim hedefim olabildiğnce fiyatı düşürmek de

Merhabalar bu sistemdeki kasa iyi mi? İyi değise de en uygun olan kasa hangisi fiyat olarak da ucuz olacak. Ben 55 tl verip 3 seçeneği almayı düşünüyorum çünkü önü mesh yapıda ve 4 fan var
Tabikide 3. De meş ama seçili olan kasa da onu mesh yazıyor hem görüntüsü daha güzel bence 1. Kasanın

3. seçenek güzelmiş ama PSU biraz uyduruk gibi geldi

CORSAIR Carbide Serisi SPEC-DELTA RGB Tempered Glass.Bütçen varsa bunu al almışken kaliteli olsun.

Merhabalar bu sistemdeki kasa iyi mi? İyi değise de en uygun olan kasa hangisi fiyat olarak da ucuz olacak. Ben 55 tl verip 3 seçeneği almayı düşünüyorum çünkü önü mesh yapıda ve 4 fan var
https://www.itopya.com/thermaltake-v200-600w-80plus-3x-pure-plus-rgb-fanli-midtower-gaming-kasa-6/ bu kasa hem psu daha kaliteli hem kasa daha şık sistemin kasa seçeneklerinde de bulunuyor

yani siz psu sorun çıkarır mı diyorsunuz . Benim hedefim olabildiğnce fiyatı düşürmek de
300 TL ve çok ya onu yapana kadar sistemi yüksektir
PSU tüm sisteminize elektriği veren bence en önemli sistem bileşenidir. Belirli kalite altını almamakta fayda görüyorum. Tercih sizin. FSP 500W Meet PSU'su bile bunun içinde bulunandan daha kaliteli.

Geri