Geçmiş olsun kardeşim çok büyük kazıklanmışsın fakat ekran kartı gider.Alıntıyı görüntüleitopya.com dan böyle bir sistem topladım elimde şuan kullandığım Rx460 oem 2gb var ssdim ve hddm var sizce bu sistemi alıp geçici olarak bu ekran kartını kullansam olurmu
bir şey soracağım bu fiyata 5600x olurmuydu ? ama sistemin içinde yine ekran kartı olmadan 5600x olur muGeçmiş olsun kardeşim çok büyük kazıklanmışsın fakat ekran kartı gider.
@Selman Karaa bakarmısın tam cevap bulamadım.bir şey soracağım bu fiyata 5600x olurmuydu ? ama sistemin içinde yine ekran kartı olmadan 5600x olur mu
Monitör hariç toparlardınbir şey soracağım bu fiyata 5600x olurmuydu ? ama sistemin içinde yine ekran kartı olmadan 5600x olur mu
bunlara 6200 tl mi geçmiş olsun hocamAlıntıyı görüntüleitopya.com dan böyle bir sistem topladım elimde şuan kullandığım Rx460 oem 2gb var ssdim ve hddm var sizce bu sistemi alıp geçici olarak bu ekran kartını kullansam olurmu
Kanka ilk önce kazıklanmışsın hayırlı olsun. Kullanırsın neden kullanmayasın
Kanka güzel kazık yemişsin, RX460 bu sisteme idareli olarak alınabilir.
Bana sistemi daha almamış gibi geldi. "bu sistemi alıp geçici olarak bu ekran kartını kullansam olur mu" diye soruyor.Kazık yemişsin, bu arada ekran kartın olur.
Bütçeni yazar mısın.Alıntıyı görüntüleitopya.com dan böyle bir sistem topladım elimde şuan kullandığım Rx460 oem 2gb var ssdim ve hddm var sizce bu sistemi alıp geçici olarak bu ekran kartını kullansam olurmu