ByEfe04
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 5
- Reaksiyon skoru
- 11,874
2060S her türlü tercihim olur.5700xt var o fiyata.
2060S her türlü tercihim olur.5700xt var o fiyata.
Ben her türlü 5700xt alırdım.2060S her türlü tercihim olur.
Tercih meselesiBen her türlü 5700xt alırdım.
1.578 tlAnakartı ne kadara aldın diye soruyorum.
Valla yazık olmuş, onun yerine MAG B550 TOMAHAWK alabilirdin, o çok daha iyi bir model.1.578 TL
AMD de driverleri düzeltti artık sorunları yok ve 5700xt de gayet uzun bir süre yoluna devam eder ama konuyu Nvidia AMD kavgasına çevirmeyelim.Tercih meselesifakat nvidia çok daha kaliteli, sorunsuz driverlar ve daha uzun destek.
Şimdi ona da baktımda bence o kadar da bi farkları yok ikisininde eksikleri birbirlerini tamamlıyorValla yazık olmuş, onun yerine MAG B550 TOMAHAWK alabilirdin, o çok daha iyi bir model.
Bencede çevirmeyelimde sorunları yok diye bir şey yok be knkAMD de driverleri düzeltti artık sorunları yok ve 5700xt de gayet uzun bir süre yoluna devam eder ama konuyu Nvidia AMD kavgasına çevirmeyelim.
Ben şu ana kadar RX590 ile hiç bir sıkıntı çekmedim.Bencede çevirmeyelimde sorunları yok diye bir şey yok be knkinşallah en kısa zamanda çözerler sorunları ama pek ümitli değilim.
''Sen'' çekmedin. Tonlarca insan var sıkıntıdan artık bunalıp birdaha asla amd almayacağım diyen çok gördüm forumda da başka forumlarda da.Ben şu ana kadar RX590 ile hiç bir sıkıntı çekmedim.
ANAKARTI NE ZAMAN ALDIN DOSTUM YENİ ALDIYSAN ASUSUN SİTESİNDEN KAMPANYAYA KAYIT YAPTIR 400 LİRALIK MOUSE AL O ZAMAN COK UYGUNA GELMİŞ OLUCAK1.578 TL
Güzel bir kampanyaANAKARTI NE ZAMAN ALDIN DOSTUM YENİ ALDIYSAN ASUSUN SİTESİNDEN KAMPANYAYA KAYIT YAPTIR 400 LİRALIK MOUSE AL O ZAMAN COK UYGUNA GELMİŞ OLUCAK
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
https://www.asus.com/tr/events/infoM/x570-gladius-bundle/ LİNKİNİDE BURAYA BIRAKTIM KATILIM KOŞULLARI VE ŞARTLARI YAZIYOR
x570 tuf plusu 1500 e sattım sıfır kapalı kutu1.578 TL