Yasineymen
80+
- Reaksiyon skoru
- 46
eğer özelleştirilmemiş hali ise gözlerime inanamıyorum parça kalitesi fena değil.Son olarak buna karar verdim
Umarım bi eksik çıkmaz ,sağlam şekilde ulaşır elime
Bugün sipariş vereceğim
Özelleştirdim bazılarını hocameğer özelleştirilmemiş hali ise gözlerime inanamıyorum parça kalitesi fena değil.
alınır hocam güzel fiyat güzel parçalar bir de kasa + psu seçenekleri nelerdir ? rica etsem bi linkini atın bakalım.Özelleştirdim bazılarını hocam
At bakayim bi linki bana
alınır hocam güzel fiyat güzel parçalar bir de kasa + psu seçenekleri nelerdir ? rica etsem bi linkini atın bakalım.
monitör seçimin de güzel yaptığın özelleştirmeler de güzel psu içime çok sinmedi ama çöp göndermezler herhalde.Monitör olarak da bunu düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
![]()
Corax | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | GIGABYTE RTX 5070 12 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
![]()
Corax | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | GIGABYTE RTX 5070 12 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
PSU bi kötü dediler onunda idare ederim ileride değiştiririm
İnşallah hocammonitör seçimin de güzel yaptığın özelleştirmeler de güzel psu içime çok sinmedi ama çöp göndermezler herhalde.
idare eder yav sıkıntı yok 1-2 seneye değişirsin kafan rahat olur imkan varsa daha erken de olurİnşallah hocam
Mükemmel sistem olmuyor zaten
Şimdilik idare etsin ileride PSU değiştiririm
Bu kasadan çıkartabiliyor muyuz ki psuyu?idare eder yav sıkıntı yok 1-2 seneye değişirsin kafan rahat olur imkan varsa daha erken de olur
https://www.akakce.com/power-supply...wt-1350-w-gen-5-atx-3-0-fiyati,937689638.html hatta şuraya bırakayım şunu öneririm şimdiden.
Montajı yapabilirim inşallah sıkıntısızidare eder yav sıkıntı yok 1-2 seneye değişirsin kafan rahat olur imkan varsa daha erken de olur
https://www.akakce.com/power-supply...wt-1350-w-gen-5-atx-3-0-fiyati,937689638.html hatta şuraya bırakayım şunu öneririm şimdiden.
evet kasaya yapışık gelmiyor psular.Bu kasadan çıkartabiliyor muyuz ki psuyu?
yaparsın çok zor değilMontajı yapabilirim inşallah sıkıntısız
Hiç psu dahil kasa almadığımdan bilmiyordum sağol.evet kasaya yapışık gelmiyor psular.