Gereksiz olduğu gerçeği değişmediönemli olan 1350 olması değil 850w parasına 1350w almak.
Bu PSU nasıldır hocam çok fark yoksa alamam, kesin güvenilir sağlam mıdırsistem güzel içime sinmeyen sizinde dediğiniz gibi psu oldu, eğer bütçenizi biraz daha arttırma imkanınız varsa
buna da bakabiirsiniz nzxt kasa+psu değişti sadece
Alıntıyı görüntüle
Psu gene kötü kankasistem güzel içime sinmeyen sizinde dediğiniz gibi psu oldu, eğer bütçenizi biraz daha arttırma imkanınız varsa
buna da bakabiirsiniz nzxt kasa+psu değişti sadece
Alıntıyı görüntüle
bilinen kaliteli bir marka fakat bu fiyat farkına değer mi emin değilimBu PSU nasıldır hocam çok fark yoksa alamam, kesin güvenilir sağlam mıdır
İlk başta bunu alacaktım hocambir de bu sistem var Alıntıyı görüntüle![]()
AMD RYZEN 7600-GIGABYTE Radeon RX 9070 XT GAMING OC 16GB-A620M S2H-1TB-16GB Uygun Fiyatları ile Tebilonda
TEBİLON Marka AMD RYZEN 7600-GIGABYTE Radeon RX 9070 XT GAMING OC 16GB-A620M S2H-1TB-16GB Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
biraz marka bazlı baktım ben bitfenix e nazaran daha güvenli hissettiriyorPsu gene kötü kanka
Düzeltme daha iyi olmuş
Evet daha iyi kankabiraz marka bazlı baktım ben bitfenix e nazaran daha güvenli hissettiriyor
Kasa MSI MAG stokları tükenmiş7500F yapıp alınabilir aslında 500tl fark var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bi de hocam neden tebilondan vazgeçtiniz?
msi stoğunun bitmesi kötü oldu evet birde anakart stoğu da bitti şuanki durum böyle maalesefİlk başta bunu alacaktım hocam
Kasa MSI MAG stokları tükendi o yüzden buna geçtim,genel olarak parça kalitesi incehesapta ki daha iyi gibi geldi
sen şimdi gereksiz diye 850w parasına B/B+ bir 1350w psu almaz mısınGereksiz olduğu gerçeği değişmedi