Çözüldü✓ Bu sistemi alıyorum son karar mı

Monitör olarak da bunu düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

PSU bi kötü dediler onunda idare ederim ileride değiştiririm
Bitfenix iyi markadır fiyat performans

İlk başta bunu alacaktım hocam
Kasa MSI MAG stokları tükendi o yüzden buna geçtim,genel olarak parça kalitesi incehesapta ki daha iyi gibi geldi
Tebilondakinin anakartı incehesaptakinden daha iyi ama incehesap daha ucuz.Neye öncelik veriyosanız onu seçin

Son olarak buna karar verdim
Umarım bi eksik çıkmaz ,sağlam şekilde ulaşır elime
Bugün sipariş vereceğim

Bu anakartın BIOS'un da ciddi yazılım sorunları olan bir model. Çok sık donma, mavi ekran, ram bellek hızlarının kendi kendine sıfırlanması ve manuel olarak her açılışta elle yükseltilmesi gibi durumlar var. Bios tarafında daha güvenilir modelleri tercih etme imkânınız var mı?

Bu anakartın BIOS'un da ciddi yazılım sorunları olan bir model. Çok sık donma, mavi ekran, ram bellek hızlarının kendi kendine sıfırlanması ve manuel olarak her açılışta elle yükseltilmesi gibi durumlar var. Bios tarafında daha güvenilir modelleri tercih etme imkânınız var mı?
aaa evet bak iyi hatırlattın b650m-r modelleri vardı onlara düşülebilir.

marka ile deneyimleriniz nasıl? bana hep kalitesi düşük bir marka izlenimi bıraktı neden bilmiyorum
Daha önce birkaç sistemde kullandık sorun yaşamadık dediğim gibi fiyat performans diyebilirim gidip de sadece Psu ya 6/7 bin verip daha kaliteli modellerden alabilirsin ama şu sistem ve şu bütçe için gerek var mı dersen bence yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,250
Üyeler
184,127
Son üye
UMUT0763
Geri