Yasineymen
80+
- Reaksiyon skoru
- 46
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Kaliteli midir PSUsen şimdi gereksiz diye 850w parasına B/B+ bir 1350w psu almaz mısın![]()
Kaliteli midir PSUsen şimdi gereksiz diye 850w parasına B/B+ bir 1350w psu almaz mısın![]()
Bitfenix iyi markadır fiyat performansMonitör olarak da bunu düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
![]()
Corax | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | GIGABYTE RTX 5070 12 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
![]()
Corax | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | GIGABYTE RTX 5070 12 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
PSU bi kötü dediler onunda idare ederim ileride değiştiririm
Tebilondakinin anakartı incehesaptakinden daha iyi ama incehesap daha ucuz.Neye öncelik veriyosanız onu seçinİlk başta bunu alacaktım hocam
Kasa MSI MAG stokları tükendi o yüzden buna geçtim,genel olarak parça kalitesi incehesapta ki daha iyi gibi geldi
çok sesli değilse ben alırdımsen şimdi gereksiz diye 850w parasına B/B+ bir 1350w psu almaz mısın![]()
c750 güzel de gerek var mı orası ayrı.Psu gene kötü kanka
Düzeltme daha iyi olmuş
Var var 9070xt zaten 850w iadeli 750 aliyorsanda bir tık iyi olmasi gerekc750 güzel de gerek var mı orası ayrı.
Son olarak buna karar verdim
Umarım bi eksik çıkmaz ,sağlam şekilde ulaşır elime
Bugün sipariş vereceğim
Evet daha iyi gibi ama çok fark yok diye düşünüyorum, çoğunlukla bunu önerdi şimdiTebilondakinin anakartı incehesaptakinden daha iyi ama incehesap daha ucuz.Neye öncelik veriyosanız onu seçin
marka ile deneyimleriniz nasıl? bana hep kalitesi düşük bir marka izlenimi bıraktı neden bilmiyorumBitfenix iyi markadır fiyat performans
aaa evet bak iyi hatırlattın b650m-r modelleri vardı onlara düşülebilir.Bu anakartın BIOS'un da ciddi yazılım sorunları olan bir model. Çok sık donma, mavi ekran, ram bellek hızlarının kendi kendine sıfırlanması ve manuel olarak her açılışta elle yükseltilmesi gibi durumlar var. Bios tarafında daha güvenilir modelleri tercih etme imkânınız var mı?
Bu anakartın BIOS'un da ciddi yazılım sorunları olan bir model. Çok sık donma, mavi ekran, ram bellek hızlarının kendi kendine sıfırlanması ve manuel olarak her açılışta elle yükseltilmesi gibi durumlar var. Bios tarafında daha güvenilir modelleri tercih etme imkânınız var mı?
c750 iyi güzel de işte ekran kartına max 265-270w verebiliyor onu bilinerek alınması lazımVar var 9070xt zaten 850w iadeli 750 aliyorsanda bir tık iyi olmasi gerek
Daha önce birkaç sistemde kullandık sorun yaşamadık dediğim gibi fiyat performans diyebilirim gidip de sadece Psu ya 6/7 bin verip daha kaliteli modellerden alabilirsin ama şu sistem ve şu bütçe için gerek var mı dersen bence yokmarka ile deneyimleriniz nasıl? bana hep kalitesi düşük bir marka izlenimi bıraktı neden bilmiyorum