misafir2025
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
o soğutucu mümkün değil 14600k yı soğutamaz.Fiyat ve sistem özelliklerine dikkat ederek yazarsanız sevinirim ve ayrıca önereceğiniz sisteminde özellikleri ve fiyatı benzer olursa daha iyi olur
Fiyat ve sistem özelliklerine dikkat ederek yazarsanız sevinirim ve ayrıca önereceğiniz sisteminde özellikleri ve fiyatı benzer olursa daha iyi olur
Aslında özelleştirme deki seçenekler hoşuma gitmedi sonradan ayrı olarak almayı düşünüyordum onun dışında sinerji de ekran kartı 1 k daha ucuz, bir arada gözüksün diye fotoğrafı ince hesaptan attım hocam soğutma dışında kötü bir şey varmıo soğutucu mümkün değil 14600k yı soğutamaz.
şuna bakabilirsin.hocam amd pek hoşuma gitmiyor ama yinede sağol![]()
Crimson Infinity | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | Powercolor RX 9060 XT 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Önerebilirmisindeğil 5060 ti hazır sistemler var bu fiyata
hocam inteli alarak riske giriyorsun amd seni niye bozuyorAslında özelleştirme deki seçenekler hoşuma gitmedi sonradan ayrı olarak almayı düşünüyordum onun dışında sinerji de ekran kartı 1 k daha ucuz, bir arada gözüksün diye fotoğrafı ince hesaptan attım hocam soğutma dışında kötü bir şey varmı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Baya araştırdım sorun yaşayanlar genelde mevcut sisteme ek olarak almışlar sürücüler falan çakışıyormuş veya uyumsuz parçalar oluyormuş memnun olanda var olmayanda var amd dediğim gibi beğenmiyorum intelciyiz hocamhocam inteli alarak riske giriyorsun amd seni niye bozuyor![]()
ekran kartından bahsediyorum hocam yoksa işlemci değil , intelin ekran kartları büyük kumar sorun yaşayan çok fazla insan var hala stabil değil , amd ekran kartları piyasadaki en düzgün drivere sahip kartlar şu an evet nvidia dan daha düzgün şaka gibi gelebilir ama rtx 5000 serisi çıktığından beri sorunları bitmedi şu an stabildir diye düşünüyorum rtx 5000 serisi , kısaca amd sorunsuz alabilirsin.Baya araştırdım sorun yaşayanlar genelde mevcut sisteme ek olarak almışlar sürücüler falan çakışıyormuş veya uyumsuz parçalar oluyormuş memnun olanda var olmayanda var amd dediğim gibi beğenmiyorum intelciyiz hocam
Hocam önerin için teşekkürler ben biraz daha düşüneceğimekran kartından bahsediyorum hocam yoksa işlemci değil , intelin ekran kartları büyük kumar sorun yaşayan çok fazla insan var hala stabil değil , amd ekran kartları piyasadaki en düzgün drivere sahip kartlar şu an evet nvidia dan daha düzgün şaka gibi gelebilir ama rtx 5000 serisi çıktığından beri sorunları bitmedi şu an stabildir diye düşünüyorum rtx 5000 serisi , kısaca amd sorunsuz alabilirsin.
tamamdır , rica ederim iyi akşamlar.Hocam önerin için teşekkürler ben biraz daha düşüneceğim
İyi akşamlartamamdır , rica ederim iyi akşamlar.