Fabrizio Romano
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 5
RX 570 ne? Kazık yememişsin adeta kazığa oturmuşsun.
bu durumda ben aptalın teki oluyorum.İnşallah aptalın teki alır diyeceksin başka kurtuluşun yok
Yani olayın bu tarafını hiç düşünmemiştim pardon neyse bence tüm sistemi satmayı dene en kötü kullanırsın dünyanın sonu değilbu durumda ben aptalın teki oluyorum.
5000 lira gibi bir para ağlamaya kendini üzmeye değmez çok önemliyse biraz çalışırsın bu hatanı kapatırsınbu durumda ben aptalın teki oluyorum.
Dostum kullandığın 4k monitör nedir ? Bende 3080 li sistem almak istiyorum.3700X aldım kanka. Zaten 4K oynayacağım.
Bende köşede duran bir 4K monitör var eskiden kullnıyordum 3 yıl falan kullandım çok iyidi. TN paneldi ama renkleri IPS gibiydi daha önce IPS gördüğümden bu yorumu yapıyorum. Ama 60hz diye yenisini aldım. Asus PB287Q idiDostum kullandığın 4k monitör nedir ? Bende 3080 li sistem almak istiyorum.
Bu yazdığın marka model eskisimiydi ?Bende köşede duran bir 4K monitör var eskiden kullnıyordum 3 yıl falan kullandım çok iyidi. TN paneldi ama renkleri IPS gibiydi daha önce IPS gördüğümden bu yorumu yapıyorum. Ama 60hz diye yenisini aldım. Asus PB287Q idi
Aynen o yazdığım eskisi yenisi Asus VG27WQBu yazdığın marka model eskisimiydi ?
Bu dediğin 2k mı ? 3080 li sistemde 2k kullansam olur mu ?Aynen o yazdığım eskisi yenisi Asus VG27WQ
Bence olur dediğim yani yeni aldığım 2k eskisi 4k idi işte. 4k nın 60hz olması büyük dezavantaj sırf bu yüzden 2k aldım 4k yı kenara atıp. Bu hatayı yapma bence 2K 144-165hz falan alBu dediğin 2k mı ? 3080 li sistemde 2k kullansam olur mu ?
4K monitörüm yok dostum. TV'ye bağlayacağım.Dostum kullandığın 4k monitör nedir ? Bende 3080 li sistem almak istiyorum.
hem 4k hemde 144hz monitörler çok mu pahalı oluyor ?Bence olur. 4k nın 60hz olması büyük dezavantaj sırf bu yüzden 2k aldım 4k yı kenara atıp. Bu hatayı yapma bence 2K 144-165hz falan al
Ben de bunu alacağım. Bunu alana kadar 4K TV ile idare edeceğim.Aynen o yazdığım eskisi yenisi Asus VG27WQ