Neler Yeni

Bu Sistemi Satıp PS 4 Alınır Mı??

Halsiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,558
İsim
Efe Demir
İlgilendiği Kategoriler
Bende Bilm....
Athlon 3000g
16 Gb ram
Asus prime 320-K anakart
240 gb ssd
Valla başka ne yazam bilmiyom he kasada rgb li mis gibi sizce bu sistemi satıp ps 4 alınır mı? :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

La bi help!

Sagittarius

80+ Silver
Athlon 3000g
16 Gb ram
Asus prime 320-K anakart
240 gb ssd
Valla başka ne yazam bilmiyom he kasada rgb li mis gibi sizce bu sistemi satıp ps 4 alınır mı? :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

La bi help!
Sistemi satabilirsiniz bencede zaten çok güçlü değil konsolda yağ gibi oynarsiniz

Allmuted

80+ Bronze
Ps4 değil de series s alırsan olur

Allmuted

80+ Bronze
Niye sistemi PS4 den iyi mi arkadaşın ?
Değil. ama gidipte ps4 almazsın zaten ikinci eli 4-5k oldu series s ile aynı fiyat(ikinci el) arkadaş en azından güncel oyunlara erişebilir böylece. 1-2 yıl sonrada ps4 satıp ne alabilirim konusu açmasın diye dedim.

Allmuted

80+ Bronze
Bende Series S de var konsol emin ol satarsa PS4 Slim konsolunu Series S den daha yüksek fiyata satar konsola talep yok ayrıca 2025 kadar PS4 destek alacak 2027 de çok büyük ihtimal Series S in de fişi çekilecek bu benim iyimser tahminim umarım Xbox One X gibi 3 yılda fişini çekmez Microsoft bu konsolun.
güncel oyun ne bu arada onu da yazarsanız konsol bende var benim mi haberim yok diyorum bazen ne çıktı güncel olarak oyun.
Abicim fanboyluğa gerek yok ps4 15 kasım 2013 de çıktı series s 10 kasım 2020 de çıktı. Series s' in desteği series x ve ps5 in desteğinin kesildiği anda kesilecek. Sizin o ps4ünü benim tabirimle kara kutu 2 yıla çöp olacak. Güncel oyun konusuna da gelirsek bundan 1-2 sonra ne demek istediğimi çok iyi anlıcaksın. Lütfen mantıklı düşünüp karar verin ben de ps severim ama adamı 6-7 yıl götürebilecek bir cihaz varken neden 2 yılda çöp olucak cihazı önermenin mantığı nedir?. Xbox one x fişi çekildi derken hala onda da güncel oyunları oynuyabiliyosun?

Allmuted

80+ Bronze
bak konsol bende var sen Series S mi kullanıyorsun elinde konsol var mı.
Elimde olup olmamasıyla alakası nedir?. Ps4üm vardı exc oyunları oynayıp sattım. Series s 'im de vardı satıp bilgisayarıma parça aldım başka soru?
Olay illa deneyimleyip konuşmaksa pm gelin istediğiniz kadar konuşabiliriz ama insanlara yanlış bilgi vermeyin, series s alırsa daha uzun süreli olacak bu arkadaş için.

Allmuted

80+ Bronze
Sen bana Fanboy ithamında bulunmadın mı işte eğer yazdığım yazıdan bunu algılıyorsa o beyniniz benim kendimi yoğurmama gerek yok.
Hadi bak dalgana ya seninle mi uğraşıcam. Beyni çalışan aklı olan birisi zaten doğru olanı kendisi bulur hahaha

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,453
Üyeler
164,673
Son üye
CrayzMan
Top Bottom