- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben pahalı dedim de yinede aldılarYazık günah ya insan araştırır biraz bu sistem ne ya
Ben pahalı dedim de yinede aldılarYazık günah ya insan araştırır biraz bu sistem ne ya
Bunu satan o müşteri temsilcisinin hiç mi kafası çalışmıyor. Bu nasıl bir vurdum duymazliktir ya. Bu resmen insan dolandirmaktir, içi rahat edebilir mi acaba böyle bir sistemi yapıp da 15 bin TL verdirmek. Allah sizi nasıl biliyorsa öyle yapsın. 15 bin TL kazanmak için bir asgari ücretlinin yemeden içmeden 4 5 ay kenara para koyması lazım, ki hiç mi bir şey harcamayacak ya. Benim gözümün önünde gerçekleşen bir olay olsa o mağazayı birbirine katardim oradaki görevli kişiyi de vatana şikayet ederdim. Yazık günah yaBen pahalı dedim de yinede aldılar
NolduHocam..![]()
hocam vatan sağlam kazıklıyo ama sen bilirisnVatan bilgisayardan alınacak. Sizce ederi nedir bu sistemin ?
Alıntıyı görüntüle
12400F ye o ekran kartını verirken utanmamışlar mı yav!Vatan bilgisayardan alınacak. Sizce ederi nedir bu sistemin ?
Alıntıyı görüntüle
Ben almadım komşu almış ben pahalı demiştim yine almışlarhocam vatan sağlam kazıklıyo ama sen bilirisn
14.5kya rx 550 ne awshhsbehshsbdhehVatan bilgisayardan alınacak. Sizce ederi nedir bu sistemin ?
Alıntıyı görüntüle
ekran kartı kötü.sallamıştım sakın verme Vatan sağolsun
aynen öyle keşke şikayet edebilsekBunlarla ilgili keşke şikayette bulunabilsek,cidden dolandırıcılık.