Artırıla bilir zaten bilgi almak için paylaştım yardmcı olursan sevinirim.çok rahat yapılır
tek sorum neden 240gb ssd ve neden hdd
Teşekkür ederim dahada ekliyeceğin bir şey varsa söylersen sevinirimi3-4130 ve GT 440 ile yayın yaptığım zamanlar olmuştu çok eskiden. tabii ki yapılır.
yaparsın kral her şeye yeterArtırıla bilir zaten bilgi almak için paylaştım yardmcı olursan sevinirim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Teşekkür ederim dahada ekliyeceğin bir şey varsa söylersen sevinirim![]()
Go pro da önereyim sana bütçe varsa kogitech brio 4k yoksa bu https://www.amazon.com.tr/Nuroum-V1...8-1-spons&sp_csd=d2lkZ2V0TmFtZT1zcF9hdGY&th=1İŞLEMCİ İ5-13600KF 3.50 GHZ
RAM 32 GB DDR4 3200 MHZ
ANAKART ASUS PRIME B760M-A
EKRAN KARTI GİGABYTE RTX 3080Tİ 12 GB 384 BİT
SSD 240 GB
HDD 1 TB
SIVI SOĞUTUCU COOLMASTER ÇİFT FANLI
Fikirlerinizi Aliyim?
o ikisi yerine sade bi 2tb yakışırdıEkran kartına kadar iyiydi hocam ancak 240 gb değilde Min 512 hikayemi oyunlarıda eklersek 1 hatta 2tb bile olabilir
Aynen hocam ama işte PDF olur word olur başka dosyalar olur o yüzden hddye bişey diyememo ikisi yerine sade bi 2tb yakışırdı
Eyvallah butcede sıkıntı yok şükürler olsun.Go pro da önereyim sana bütçe varsa kogitech brio 4k yoksa bu https://www.amazon.com.tr/Nuroum-V1...8-1-spons&sp_csd=d2lkZ2V0TmFtZT1zcF9hdGY&th=1
Ozaman bi 2TB bi ssd i patlatiyim ben.o ikisi yerine sade bi 2tb yakışırdı
Bunun yanında gaming laptob var oda 4050 ekran kartlı en kötü çift pc yapcaz.Oda yeni başlayan birisi için gereksiz maliyyetli.Aynen hocam ama işte PDF olur word olur başka dosyalar olur o yüzden hddye bişey diyemem
Eyvallah butcede sıkıntı yok şükürler olsun.
Ozaman bi 2TB bi ssd i patlatiyim ben.
Bunun yanında gaming laptob var oda 4050 ekran kartlı en kötü çift pc yapcaz.Oda yeni başlayan birisi için gereksiz maliyyetli.
Ekledim Listeye.al geç yıllarca üzmez![]()
Samsung 990 PRO MZ-V9P2T0BW PCI-Express 4.0 2 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung 990 PRO MZ-V9P2T0BW PCI-Express 4.0 2 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung 990 PRO MZ-V9P2T0BW PCI-Express 4.0 2 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 7.067,66 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com