Neler Yeni

Bu site güvenilir mi?

arweon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Göktuğ Uzun
İnstagramdan iphone 15 pro max cekilisi kazanmisim (oyle diyorlar) site Maybecteknoloji.com güvenmelimiyim

Ukta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Alperen Çelebi
Dolandırıcı net ( BENCE) . canlı destek sistemlerine girdim direk 15 pro kazandıysanız şu siteden kontrol edin dedi otomatik mesajla.

İnstagramdan iphone 15 pro max cekilisi kazanmisim (oyle diyorlar) site Maybecteknoloji.com güvenmelimiyim
o çekilişe katılan 100 kişiden 100 ü kazanıyor zaten. bunla alakalı webtekno'nun bir sürü videosu var

bugraaykac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim
Buğra Aykaç
Benim hatırladığım kadarıyla şu:Bilmem ne sayfası "Tebrikler iPhone bilmem ne kazandınız"diye dm'nize yazıyorlar sonra kargo ücreti istiyorlar onu verdiğiniz anda size iPhone'u vermiyorlar yani dolandırıcı hocam bulaşmayın derim.

arweon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Göktuğ Uzun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
adamlar domaini 4 gün önce almış :)
o nedir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim hatırladığım kadarıyla şu:Bilmem ne sayfası "Tebrikler iPhone bilmem ne kazandınız"diye dm'nize yazıyorlar sonra kargo ücreti istiyorlar onu verdiğiniz anda size iPhone'u vermiyorlar yani dolandırıcı hocam bulaşmayın derim.
tesekkurler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dolandırıcı net ( BENCE) . canlı destek sistemlerine girdim direk 15 pro kazandıysanız şu siteden kontrol edin dedi otomatik mesajla.
tesekkurler

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Görkem Çağan
boğazda köprü var bro 10 tl alır mısın :kekw:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri