Gözlemci⚔️
80+ Bronze
Arkadaşlar NEWEGG diye bir site var 8k lık anakart 5.900 geliyor sizce almalıyım güvenilir bir sitemi sistem amozonda ki gibimi işliyor
Ürün garantisiz mi oluyor hocamNewegg güvenilir de garantin olmuyor. Gümrük de sıkıntı 150euro üstünde.
Newegg güvenilir de garantin olmuyor. Gümrük de sıkıntı 150euro üstünde.
Yurtdışı ürün olduğu için evet. 150euro üstü de gümrükte takılıyor.Ürün garantisiz mi oluyor hocam
Hiç mi gecme şansı yok amozon gibi degilmi bu sitedeYurtdışı ürün olduğu için evet. 150euro üstü de gümrükte takılıyor.
Amazon gibi de Türkiyede değil. 150euro üstü takılıyor gümrükte, çok küçük şansla geçiyor. Geçmezse de kaldığı gün başına ücret ödüyorsunuz.Hiç mi gecme şansı yok amozon gibi degilmi bu sitede
Amazon gibi de Türkiyede değil. 150euro üstü takılıyor gümrükte, çok küçük şansla geçiyor. Geçmezse de kaldığı gün başına ücret ödüyorsunuz.
Türkiye de 8k anakart bende ne yapmam gerekiyor bilmiyorumAlmakta sıkıntı yok zaten Ama 150euro ürünlerde gümrükte takılıyor, o ürünü geçirmek için harcadığın paraya 2-3 tane alıyorsun resmen Mesut çevik vs izliyorsanız onlar da zamanında açıklamıştı. Risk alıp sipariş edebilirsiniz ama gümrükte takılırsa ürünün günlüğü 500tl üzerinde oluyor
EURONUN ARTMASINI BEKLETürkiye de 8k anakart bende ne yapmam gerekiyor bilmiyorum
Ürünün fiyatı artmıyor mu öyleEURONUN ARTMASINI BEKLE
Hocam şimdi ben bu ürünün vergisini vermiyorumÜrünün fiyatı artmıyor mu öyle
Hocam gümrük işlemleriyle hiç uğraşmadıysanız veya anladığım kadarıyla yapamayacak gibi duruyorsunuz. Hiç bulaşmayın derim, sonra başınız çok yanar.Hocam şimdi ben bu ürünün vergisini vermiyorum