Bu site güvenli mi?

ddarkbrother20

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,859
Arkadaşlar şu sitede ki fiyatlar baya uygun geldi. Alacağımdan değil de merak ettim bu site güvenli midir?

Site: https://predunyam.com

Daha önce Minecraft Premium hesabı almıştım burdan , hesap şifrelerini değiştirmek biraz sıkıntı oldu ama onun dışında herhangi bir hata v.s ile karşılaşmadım .

Daha önce Minecraft Premium hesabı almıştım burdan , hesap şifrelerini değiştirmek biraz sıkıntı oldu ama onun dışında herhangi bir hata v.s ile karşılaşmadım .
Hesabın bilgilerini değiştirmekte sıkıntı yaşadığım nokta hesap bana gmail veya hotmail hesabı olarak değil şu saçma sapan rus maillerinden biri ile gelmişti o yüzden :D

csgo gibi kasa açılımı yapmışlar oyunlarda :) ilk kez görüyorum bu siteyi
hahaha cidden öyleymiş eğlenceliye benziyor ama gerçek kullanılan kredi kartı bilgilerinin girilmesini tavsiye etmem. şu ptt kartlarla denenebilir adını unuttum 😅

Hesabın bilgilerini değiştirmekte sıkıntı yaşadığım nokta hesap bana gmail veya hotmail hesabı olarak değil şu saçma sapan rus maillerinden biri ile gelmişti o yüzden :D
Çalıntı olduğunu anladık o zaman xD

Aynı sitede bir de o kasa açma şeyinde Fifa serisinde bir oyun çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam oyunu direk origin hesabı olarak vermişti. Futbol oyunları ile aram olmadığı için fazla uğraşmadım .
O ney gardaş ben fifa severim bize de versene .ddd

Bulaşmayın böyle yerlere. Gidin doğru düzgün kendi sistemlerinden oyununuzu alın. Siteyi kapatıp iki gün sonra çeker giderler siz de kalırsınız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,343
Üyeler
199,140
Son üye
zedtr

Geri