Öneri Bu sıvı soğutma alınır mı? R7 5800x3d

Alınabildiğini biliyorum zaten parasıyla
Almaya değermi yani.
Ddr5 e geçmekle sıcı soğutmanın alakasını pek anlayamadım 17 bin verip orta üst düzey ddr5 sistem dizemezsin dostum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anakart asus olduğu için aynı entegrasyonla kullanmak istemiştim hocam. Arctic kontrol edilebilirmi armory createden. Argb ler için 4 uygulama kullanmak istemiyorum çünki.

ARGB için 4 uygulamaya da gerek yok. RGB pin bağlantısını yaptıysan SignalRGB ile hepsini kontrol edebilirsin.

ROG almışsın ama bu fiyata bu performansı veren başka soğutucu yok. Ama hayırlı olsun demek düşer bize. :D

Arctic ile aynı ama Arctic'in fiyatı belli.

ARGB için 4 uygulamaya da gerek yok. RGB pin bağlantısını yaptıysan SignalRGB ile hepsini kontrol edebilirsin.

ROG almışsın ama bu fiyata bu performansı veren başka soğutucu yok. Ama hayırlı olsun demek düşer bize. :D

buda iyiymiş sıvı alınıcaksa bu alınmalı marka da sağlam asus söğüşlüyor o fiyatlar nedir

Sağolasın biliyorum ancak bitık fantezi oldu ya bende yoksa alınmaz pek 😂
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

pahalı değil mi hocam bunlar o işlemci için gereksiz. bence şu fazlasıyla yeticektir sana. https://www.gaming.gen.tr/urun/5689...u-2-yil-birebir-degisim-garantili/?ref=akakce
Sistemi am5 geçirmeyi planlıyorum ileriye dönük olsun istedim hemde görsel

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,098,805
Üyeler
174,785
Son üye
gavur_imam
Geri