Bu soğutucu bu işlemci için yeterli mi?

Layhton

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
124
Merhaba yeni bir hazır sistem siparişi verdim ve işlemcim 7500f, bu işlemciyi hem oc hem oc olmadan değerlendirsek bitfenix cube v2 240mm lil soğutucu iki opsiyonda da yeterli olur mu?

oc de sınırları zorlayacaksan yetmez, daha hafif oc yapacaksan yeter.

Merhaba yeni bir hazır sistem siparişi verdim ve işlemcim 7500f, bu işlemciyi hem oc hem oc olmadan değerlendirsek bitfenix cube v2 240mm lil soğutucu iki opsiyonda da yeterli olur mu?
Yeter, çok zayıf bir soğutucu değil 7500F nin de gücü belli. Çok ağır OC ye girersen belki o zaman zorlanır da normal kullanıcı yapmaz o seviyede OC yi, işlemciye de zarar veriyor çünkü 😀

oc de sınırları zorlayacaksan yetmez, daha hafif oc yapacaksan yeter.
Yeter, çok zayıf bir soğutucu değil 7500F nin de gücü belli. Çok ağır OC ye girersen belki o zaman zorlanır da normal kullanıcı yapmaz o seviyede OC yi, işlemciye de zarar veriyor çünkü 😀
Açıkcası daha önce overclock deneyimim yok sadece bilgisine güvendiğim bir kaç kaynaktan izledim anladığım kadarıyla -30 +200mhz gibi bişeler yapıcam pbo dan.

O kadar para vermeye gerek varmı soğutucuya 1000-2000 bandında thermalright hava soğutucu alsanız size yeter.

O kadar para vermeye gerek varmı soğutucuya 1000-2000 bandında thermalright hava soğutucu alsanız size yeter.
Hazır sistem aldığım için sundukları özelleştirmelerden tercihimi bu yönde yaptım

• Beğen
Reaksiyonlar: Neo|
Geri