benim bildiğim bir tane fanın arada olması gerekiyor ama soğutuyorsa böyle de sorun olmazArkadaşlar yeni PC topladım garanti olması için bilgisayarcıya birleştirdim parçaları
Fanı böyle takmış sorun olur mu
Fan böyle değil bildiğim kadarıyla bende ortada olması gerektiğini düşündümbenim bildiğim bir tane fanın arada olması gerekiyor ama soğutuyorsa böyle de sorun olmaz
egzoz fanın ordakı fanı ortaya tak hocamArkadaşlar yeni PC topladım garanti olması için bilgisayarcıya birleştirdim parçaları
Bu şekil tak hocamArkadaşlar yeni PC topladım garanti olması için bilgisayarcıya birleştirdim parçaları
Yanlış egzoz fanının oradaki fanı araya takman lazım.Arkadaşlar yeni PC topladım garanti olması için bilgisayarcıya birleştirdim parçaları
Sol taraftaki fanı ortaya mı takayımegzoz fanın ordakı fanı ortaya tak hocam
Peki takmazsam ne kadar sorun çıkar hocamYanlış egzoz fanının oradaki fanı araya takman lazım.
aynenSol taraftaki fanı ortaya mı takayım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Peki takmazsam ne kadar sorun çıkar hocam
fotoyu doğrultun öyle bakalımArkadaşlar yeni PC topladım garanti olması için bilgisayarcıya birleştirdim parçaları
Böyle fan mı takılır ortaya gelecek arkadaki nasıl bilgisayarcıya verdin kral senArkadaşlar yeni PC topladım garanti olması için bilgisayarcıya birleştirdim parçaları
Hocam ne bileyim normalde bende PC toplamayı biliyorum PC biraz pahalıya patladı garantiye almak istedim olan olay buBöyle fan mı takılır ortaya gelecek arkadaki nasıl bilgisayarcıya verdin kral sen
Egzoz fanı tarafında duran fan arada olmalıArkadaşlar yeni PC topladım garanti olması için bilgisayarcıya birleştirdim parçaları
Takabilirsen kendin tak takamazsan geri götür düzeltsin yanlış takmışsın deHocam ne bileyim normalde bende PC toplamayı biliyorum PC biraz pahalıya patladı garantiye almak istedim olan olay bu