Cimere şikayet et, veyahüt siber şube başka yapacak birsey yok, yazık insanımız ne hale geldi, beyinsizlik hat safadaMerhaba arkadaşlar instagramda bir tane ruh hastası kedilere işkence ediyor instagramdan şikayet etsek yeni hesap açacka bunu nereye şikayet edebiliriz
ülke bu oeler yüzünden gelişmiyorCimere şikayet et, veyahüt siber şube başka yapacak birsey yok, yazık insanımız ne hale geldi, beyinsizlik hat safada
Maalesef dost maalesef, insan şu hiç kimseyi kırmaya degmiyecek 3 kuruşluk dünyada güzelce keyif alarak yaşamasını bilecek, sapkınca dusuncelere, vahşete yonelmiyecek, kim olursa olsun devlet bu adamları görecek tutacak hop kardeşim napiyorsun sen diyecek, ama devlette denetim eksikliği var ve çoğu haber sayfasında bunu paylaşıyor her alanda denetim eksikligi var, köpekler kaç çocuğu ısırdı denetim yok, kedilere bozuk et verdiler delinin biri 30 kedi öldü denetim yok, devletimiz kötü değil yinede saolsunlar ama bazı şeyler var insallah ilerleyen aylarda veya yıllarda duzeltilirülke bu oeler yüzünden gelişmiyor
bunlara yaptıklarını yapıcaksın ki akıllansınMaalesef dost maalesef, insan şu hiç kimseyi kırmaya degmiyecek 3 kuruşluk dünyada güzelce keyif alarak yaşamasını bilecek, sapkınca dusuncelere, vahşete yonelmiyecek, kim olursa olsun devlet bu adamları görecek tutacak hop kardeşim napiyorsun sen diyecek, ama devlette denetim eksikliği var ve çoğu haber sayfasında bunu paylaşıyor her alanda denetim eksikligi var, köpekler kaç çocuğu ısırdı denetim yok, kedilere bozuk et verdiler delinin biri 30 kedi öldü denetim yok, devletimiz kötü değil yinede saolsunlar ama bazı şeyler var insallah ilerleyen aylarda veya yıllarda duzeltilir
bunlara yaptıklarını yapıcaksın ki akıllansın
kral oe kediyi ya*mış onu yapmak lazzım onaYok yok hayır dost bir insana yaptığını yaparsan dahada zevke gelir bunu unutma, en güzel eziyet karanlık bir odada o kişiyi birakmaktir, telefonsuz, hicbirseysiz ışık bile girmeyen odaya, aylarca kim dayanabilir![]()
Allah ıslah etsinkral oe kediyi ya*mış onu yapmak lazzım ona