HUAWEI Matepad Air 11.5" 8/128GB Tablet Siyah 53013RXE Fiyat & Özellik | MediaMarkt
HUAWEI Matepad Air 11.5" 8/128GB Tablet Siyah 53013RXE fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar ku
Huaweilerde Google hala banlı diye biliyorum alacaksan onu bilerek al. Şahsen bunun yerine Tab S10 FE bakardım.![]()
HUAWEI Matepad Air 11.5" 8/128GB Tablet Siyah 53013RXE Fiyat & Özellik | MediaMarkt
HUAWEI Matepad Air 11.5" 8/128GB Tablet Siyah 53013RXE fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kuwww.mediamarkt.com.tr
google kuramıyozmu hocam hiçHuaweilerde Google hala banlı diye biliyorum alacaksan onu bilerek al. Şahsen bunun yerine Tab S10 FE bakardım.
Google ile bağlantılı hiçbir şey çalışmıyor Play Store, Gmail, YouTube, Drive vs diye uzar liste. Kurmanın korsan yolları var ama pek verimli olmuyor.google kuramıyozmu hocam hiç
kutu içeriği hakkında bir bilginiz varmı peki hocamGoogle ile bağlantılı hiçbir şey çalışmıyor Gmail YouTube Drive vs diye uzar liste. Kurmanın korsan yolları var ama pek verimli olmuyor.
Bunlarda google ait hiçbişey yok bilginiz olsun![]()
HUAWEI Matepad Air 11.5" 8/128GB Tablet Siyah 53013RXE fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kuwww.mediamarkt.com.tr
Son modellerde sadece şarj kablosu çıkıyor.![]()
İçeriğide tablrt klawye ve sarj kablosu varBunlarda google ait hiçbişey yok bilginiz olsun
Büyük ihtimalle kutuda klavye var onu soruyorsan, kalem Huaweide kutudan çıkmıyor Apple gibi ayrı satıyor.kutu içeriği hakkında bir bilginiz varmı peki hocam
en iyisi medimarkta gidip sormakBüyük ihtimalle kutuda klavye var onu soruyorsan, kalem Huaweide kutudan çıkmıyor Apple gibi ayrı satıyor.